Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

2+3:)))

KARMIENIE PIERSIĄ W CIĄŻY

Polecane posty

jestem w 9 tyg a mały ma 11 miesięcy i ciągle go karmię i nie chciałabym póki co już go odstawiać:( lekarz powiedział że dla ciąży to nie ma znaczenia:) ale chciałabym jeszcze trochę pokarmić zwłaszcza że on nie umie pić jeszcze ani z kubka ani z butli i nawet nie wiem czy by chciał mm:( ale widzę że choć wyniki mam ok to coraz gorzej wyglądam:( czy któraś mama tak miała??? czy wasz organizm bardzo na tym ucierpiał??? podzielcie sie doświadczeniami proszę:) bo nie wiem co robić... bo w końcu i dziecko dla mnie ważne ale też mój stan nie może zostać na końcu nie??? i tak wiem... uprzedzam że jestem pewnie głupią kurwą i pewnie pojebana też że zrobiła sobie kolejnego dzieciaka i że jestem nienormalna i patologia i że będę miała cycki do pasa przez karmienie i że mąż nie będzie chciał mnie ruchać itakie tam... uprzedzam co po niektórych żeby nie musieli marnować na mnie czasu:P

Gość nimma
zajrzyj na forum : http://forum.gazeta.pl/forum/f,570,Karmienie_piersia.html udziela tam odp. doradca laktacyjny a i wiele ciekawych wątków znajdziesz. taki dot. twojego problemu też. :)