Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdołowana5

Dieta 1000kcal. Obiady

Polecane posty

Gość zdołowana5

Witam! Jestem strasznie zdolowana... waże 85kg i mam 159cm wzrostu... Jest to bardzo duża nadwaga i ja dobrze o tym wiem,ale nie potrafie nic z tym zrobić...moje diety nie trwają dłużej niż tydzień. Teraz planuje zrobić diete 1000kcal ... i proszęę o jakieś pomysły na obiad skladający się z 350kcal. Byłabym bardzo wdzięczna:)

Gość looijklnghiug yfygkjhkjo
spróbuj Montagnica. skuteczna i bardzo przyjemna;) u mnie zadziałała świetnie(z 68 do 60 w miesiąc;))

Gość paniusia 66666
mięso lub ryba gotowane (ewentualnie na parze) grillowane lub pieczone w folii + warzywa gotowane i surowe. Bez ziemniaków, ryżu, makaronu itd.

Gość ja schudlam na 1000kcal
15kg i szczerze odradzam ci ta dietę. 1500 kcal to minimum. Fajnie się schudło, ale to, co działo sie z organizmem po diecie utwierdziło mi w tym, ze już nigdy nie będe jadła tylko 1000 kcal dziennie. Ty masz dużo do zrzucenia, 1000 kcal wycieńczy Twój organizm

Gość pomocy......................:(
mysle, ze 1400kcal to dla Ciebie minimum. schudnij ile potrzebujesz pozniej 1500, 1600, 1700 i tak az do ilosci, ktora spowoduje zatrzymanie sie wagi

Gość zdolowana5
a ma ktoś jakąś sprawdzoną diete? Ile schudliście i w ile? Jakiś jadłospis:) bardzo by mi to pomogło:)