Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość.rocznik1995

Stan zapalny warg sromowych

Polecane posty

Gość gość.rocznik1995

z nocy z poniedziałku na wtorek byłam u lekarza, bo tak mnie bolało między nogami, że aż zemdlałam. Dostałam zastrzyk w pośladek (który trochę pomógł) i jakieś antybiotyki, we wtorek oddałam mocz do badania. Dziś byłam u ginekologa, okazało się że mam stan zapalny warg sromowych i to ostry, jak mnie pani lekarz zobaczyła to było "Matko kochana, jak to się stało?!" pobrała mi wymaz, wyniki będą za tydzień, ale powiedziała że nie wytrzymam do tego czasu. dostałam tabletku przeciwbólowe i jakieś żele. Ale ja już nie mogę wytrzymać ;( o ile przekręcanie się na łóżku z boku na bok sprawia mi spory ból, o tyle sikanie to jest masakra. dziś podczas załatwiania się zaczęłam płakać i krzyczyć. Od 4h nie sikałam, spróbowałam przed chwilą trochę ale ból był zbyt duży. Jeden żel nie pomaga, a drugi który miałam rozcieńczyć z wodą w misce to nie mogę go użyć, bo ledwo dotknęłam rozkrokiem wody zaczęło mnie niewyobrażalnie boleć. Nie wiem co mam zrobić :( proszę pomóżcie!! czy któraś z Was miala cos takiego? jakies rady? jak sikam to tak niewyobrazalnei boli ze wytrzymac nie moge ;(( jakies porady?

Gość leniwe greki
seks na czasem i takie skutki tantum rosa może pomoże troche