Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość list miłosny

potrzebna pomoc w ocenie

Polecane posty

Gość list miłosny

Droga ....... To mój pierwszy w życiu list, nie wiem, czego oczekuję pisząc go, nie wiem czy do Ciebie dotrze, nie wiem nawet czy go przeczytasz. Na pewno nie będzie piękny, raczej przeciętny. Stylistyką nie będzie grzeszył. Nie potrafię dobrze ubierać myśli, tym bardziej uczuć w słowa, taki już jestem. Lecz postaram się. Cieszę się, że jest adresowany właśnie do Ciebie, ....... Może masz rację, mówiąc, że nie wiem, co znaczy "Miłość", może. Ale jak, jeżeli nie Miłością, nazwać to, co czuję do Ciebie? Ty pierwsza dałaś mi odpowiednią dawkę akceptacji, zainteresowania, może jakiegoś... uczucia? Myślę o Tobie całymi dniami, śnię nocami. Przy Tobie czuję się wspaniale, nie ważne, czy to spacer z pieskiem, rowery, smsy do samego rana czy cokolwiek innego, nie ważne czy dużo rozmawiamy czy po prostu milczymy. Przy Tobie pierwszy raz od wielu lat poczułem, co znaczy szczęście. To dla Ciebie chcę żyć, dla Ciebie mógłbym zrobić wszystko, nie oczekując nic w zamian. Chciałbym być przy Tobie w chwilach radości jak i smutku. Dla Ciebie jestem w stanie zmienić w sobie wszystko, potrzebuję jedynie Twojej podpowiedzi, co mam zmienić. Tęsknię za wspólnymi spacerami, codziennymi rozmowami, wszystkimi chwilami spędzonymi z Tobą, tęsknię za Tobą. Teraz, kiedy nie ma Ciebie przy mnie, umieram z rozpaczy, nie potrafię powstrzymać łez. Teraz, kiedy piszę ten list, też płaczę. Pragnę się do Ciebie przytulić i już nigdy nie puścić, trzymać Cię za ręce, być przy Tobie w każdej chwili. Oddałbym swoje życie dla Twojego szczęścia. Jesteś mi bardziej potrzebna niż tlen i woda. Mam nadzieję, że nie jesteś zła na mnie za ten list, za wiadomości pozostawione w sieci, smsy. Jeżeli jednak jesteś zła, z całego serca Cię przepraszam, Gosiu. Jest mi strasznie głupio z tego powodu. Obiecuję, że już nie będę Cię męczył. Czekam i liczę na Twój znak, że mogę mieć nadzieję... Kocham Cię. podoba wam sie?

Gość list miłosny
oceni ktos?

Gość Też chcę ..
..taki dostać;-(.. Jeszcze niedawno też tak pisał..a teraz od trzech miesięcy go nie ma..

Gość fefnon
uzna cie za popierdolonego jeśli to jej wyślesz :/

Gość list miłosny
dlaczego tak uwazasz?

Gość Milutka@
nie słuchaj sie jest super. moze roznie sobie pomyslec ze tyle o placzu piszesz,mi np by to nie przeszkadzalo ale nie wiem jak ona. tez bym Taki CHCIALA DOSTAC!! nie schulaj ich ;>;> hyhyh pozdr

Teraz, kiedy nie ma Ciebie przy mnie, umieram z rozpaczy, nie potrafię powstrzymać łez. Teraz, kiedy piszę ten list, też płaczę. Te, beksa, a chusteczki masz? Całość może być, usuń ten fragment o płakaniu. Facet jesteś czy baba?

Gość kaskaanaska
wyjdziesz na desperata piszesz ze mozesz dla niej umrzec zadaj sobie pytanie czy aby napeno bo nie sadze !!!