Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy matka madzi

czy matka madzi chodz raz spojrzala w oczy komus ??

Polecane posty

Gość czy matka madzi

Pytam bo od kiedy wyszlo na jaw ze madzia nie zyje to nie widzialam ani razu by patrzyla w oczy osobie ( czy to dziennikarz czy ktos inny). Nawet wywiad z uwaga - konferencja z rutkowskim - ani razu nie podniesie tych oczu . To swiadczy o tym jaka jest falszywa albo ze ma cos do ukrycia.

Musze powiedziec ze mnie to w ogóle nie obchodzi. Im wiecej ludzie sie ekscytuja ta sprawa tym wiecej rozglosu zdobywaja zarówno rodzice jak i Pan Rutkowski. Ta sprawa sie powinna odbywac calkowicie poza mediami.

Gość Ganta
Paulinka jeśli chcesz uchodzić za taką genialną, to skoro podajesz nazwisko, to pan wielką literą być nie może.

Gość czy matka madzi
mamy urodzona corke tego samego dnia :) Paulina :)

Gość sdfgdsfdgdfgdfgdfgfdg
koorva ile jeszcze bedziecie o tym pisac, ja mieszkam za granica, tutaj tez dwie zabily niemowlaki,ale koorva nikt tak nie wypisuje ani nie gledzi jak ludzie w Polsce, ja pierdole,przestancie juz, nie ona pierwsza i nie ostatnia ktora zabila dziecko,

a co nas to obchodzi?! dajcie już im spokój a nie robcie z nich jakiś celebrytów! własciewie to już zrobiliście! chory jest ten ca ły temat! nie miałaś już o czym założyć wątku tylko szukasz jakiś głupot w sieci????

ma niezłą figurę, zobaczycie w tańcu z gwiazdami będzie wywijać że hej, jutro rozmowy w toku pamiętajcie :) ładnie tam płacze

ona jest durna:) zal tego dzieciaczka,bo wiecie jak to teraz wygląda,probowali zaczadzic dziecko a potem jak się nie udalo to "spadło" albo po prostu znowu prasa tak to pokazała