Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamadoscmamdosc

Mam dosc pracy za 1300zł

Polecane posty

Gość antycolaaa
ale wiesz co mnie smieszy ze teraz twoja grupa docelowa są kobiety buhaha a co faceci się tym cudem nie chcieli zająć??:-) No tak skoro studentki bawia się w oriflame to przy okazji może i ciecz z usa komus wciną:-) niezly patent!!:-D

Gość Milenooooo
Lunitaaaa-ja z chęcią podejmę taką prace

Gość antycolaaa
tak wiemy ze jestescie niezatrudnialni, niereformowalni, nienormlani i nachalni! wiemy wiemy to wszytsko

Gość antycolaaa
wolisz volvo albo mercedesa??? to jak zajmiesz sie poważnymi biznesami to być może jeszcze sobie takim pojezdzisz..

Gość hahaha leje leje po prostu
te MLM-y to jest jakas sekta. moja kobieta wdepnela w to gowno, zwerbowali ja pieprzeniem farmazonow o rozwoju osobistym, pozytywnym mysleniu, afirmacjach- no a ze kobiecisko uduchowione, głodne nowych wrazen, chcace sie "samorozwijac"(haha :D) to wdepnęlo w to gówno. i tak rozpadł sie mój związek z nią. zapytacie czemu?- otoz moja kobieta (wlasciwie juz ex) zafascynowala sie jednym z liderów tego szajsu, zaczela mi nawijac w kolko tylko o nim, jaki to on super, jaki genialny itp. te MLM-y to sa jak jakas sekta a ci liderzy od siedmiu bolesci jak guru. moja kobieta calkowicie straciła rozum dla tego cwanego guru z wiecznie usmiechniętą gębą (smiesza mnie te ich wiecznie ucieszone jadaczki, wiadomo ze to wszystko nieszczere tylko na pokaz, american smile, propaganda sukcesu, tylko kto sie na to dzis nabierze?- wydawało mi sie że szał za wszystkim co amerykanskie przechodzilismy w latach 90-tych ale nie teraz) i związek mi się rozsypał. zostawiła mnie i teraz zajęla sie towarzyszeniem swojemu guru na wszystkim możliwych szkoleniach itp. i co Wy na to?:o

Gość antycolaaa
hahaha leje leje po prostu zgadzam się z toba, ten człowiek zachowuje się jak nawiedzony dosłownie jak jakiś guru z sekty. Pewnie co poniektóre zahukane owieczki dadzą się na te baje nabrać ale dla mnie to zwykłe oszustwo, naciaganie ! smiac mi sie z tego chce ze dorosły facet mysli ze zrobi biznes na chrzczeniu paliwa:-D

Gość antycola, sama sprzedawałam
te odkurzacze, i kasa z tego była, ludzie kupowali. musiałam zrezygnować bo to ciężki sprzęt i kręgosłup mi wysiadał. a sprzęt bardzo dobry, nie znam lepszego na rynku. na dowód powiem, że sama sobie go kupiłam.

Gość ona02
a ja pracowalam jako przedstawiciel handlowy , zarabialam ponad 3 tys , wyczulam ze cos jest nie teges , wzielam L4 (zwolnienia byly) i tak juz 4 miesiac dostaje z zusu 2,500 tys , poza tym pracuje na lewo i dorabiam sobie tysiac , jak sie nie potrafi kombinowac to tak jest . zaznacze ze mam 22 lata :)

Gość concordia
tusk nas przyćmił emeryturą to nie ma co za dużo zarabiać na czarno jedynie, jeść i pić

Kasiorek, wiem co to jest sprzedaż. Mam swoją działalność. Nie śmieszy mnie sprzedaż tylko sposób w jaki to robisz - dziecinny i niepoważny. Zajmij się chłopie czymś poważnym, bo szkoda życia na tą twoją dziecinadę ..

Mam wrażenie, że rozmawiam z chłopaczkiem 18 letnim :) i zastanawiam się czy jest sens ... ? Do ciebie NIC nie dociera ! Idź do pierwszej lepszej hurtowni, restauracji, poproś właściciela i powiedz mu to wszystko co piszesz na forum a potem powiedz co ci powiedział tzn co myśli o tym, żeby zamknąć np restauracje i sprzedawać cudowny płyn :):):)

"Wyjątkowo źle trafiłaś z przykładem! Bo właśnie w ciągu 4 ostatnich miesięcy ponad 15 tego typu przedsiębiorców weszło do mojej sieci! A wiesz co przy tym mówią? ..." To czemu nie masz swojej strony z danymi, z siedzibą firmy ? Mógłbyś też napisać jakie firmy z tobą współpracują. To by uwiarygodniło to co piszesz :) Na twoich stronach nawet nie ma telefonu !!!

Gość monka76532
taks ię składa ze polacy wyjezdzają za granicę zeby zarobic na życie w polsce.. nonsens;/

"Szukasz dziury w całym i sama chyba nie wiesz czego chcesz! Prawda?" Nazywaj to jak chcesz. Dla mnie ta twoja firma nie jest wiarygodna. Nie ma REGON'u, NIP'u, siedziby firmy w Polsce. Tak naprawdę nie ma nic. Komórka, którą można wyłączyć :) Rób jak chcesz .. że ci nie szkoda czasu ..

Wszystkich, którzy mają dość pracy zapraszam na https://www.jobfitter.pl/register2 Możecie wtedy wypełnić testy. Sprawdzić swoje mocne i słabe strony. Zorientować się, gdzie takie kompetencje są atutem i tam wysłać swoją ofertę. A w LM zawsze możecie napisać, że w teście na JObfitter uzyskaliście potwierdzenie swoich kompetencji.

Gość hfdjnfgv
Ja pracuję na czarno za 1100 zł :/