Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qwerty12345784

Czy to objawy ciąży??

Polecane posty

Gość qwerty12345784

Mam dziwne objawy i chcialabym sie z wami podzielic. Spoznia mi sie okres juz 26 dni, kilka tyg. temu przez 5 moze wiecej dni bolala mnie glowa, bol plecow , śluz jest go dosc duzo i jest bialy i taki czasami lejacy a czasami lepki bol podbrzusza jak na okres i co mnie najbardziej dziwi to sennosc moglabym spac i spac, testu narazie nie moge wykonac. Prosze o wypowiedz

Gość qwerty12345784
z piersiami nic mi sie nie dzieje nie bola ani nic. z ta sennoscia to mam tak ze jak rano wstane to zaraz za godzine znowu mi sie chce spac. zadnych wymiotow nie mam.

Gość qwerty12345784
??

Gość qwerty12345784
poniewaz w tym miesiacu mielimy duzo wydatkow i dopiero po wyplacie bede mogla kupic a wyplata za 2 tyg i za 2 tyg mam wizyte w sumie na jedno wyjdzie

Gość qwerty12345784
???

no ja byłam senna. jak przyszłam z pracy to spałam i spałam. potem w nocy to samo. ale piersi bolały mnie tak samo jak przed okresem no i brzuch tez bolał mnie identyko jak na okres. potem jak juz wiedziałam, że jestem w ciąży to pojawiły sie zawroty głowy. ale to było pozniej gdzies juz w 8 tyg ciąży. ale z tego co piszesz to twoje objawy pasują mi na ciąże. ale niekoniecznie to musi być to. każda kobieta inaczej ja przechodzi i jedna może mieć takie czy inne objawy a druga może ich nie mieć wogóle. test można kupić już za 9 zł więc może warto taki zakupić?? jeżeli faktycznie nie masz pieniędzy na niego teraz to lepiej uważaj z alkoholem, z dzwiganiem i wogóle oszczędzaj sie tak na wszelki wypadek- lepiej chuchać na zimne ;) pozdrawiam ;)

Gość qwerty12345784
Wiem ze to tylko 9zl ale naprawde ciezko mamy w tym miesiacu nieoczekiwane wydatki mielismy. Chciałam jeszcze napisac ze w weekend mialam objawy takie typowo grypowe mialam stan podgoraczkowy i myslalam ze cos mnie wezmie ale nie czulam sie jakby chora. Kataru nie bylo kaszlu tez nie.

Gość aguś24
hej :) ja też mam podobną sytuację od o.k 2,5tygodnia nie mam okresu a zamiast tego mam dużo śluzu białego wodnistego , zrobiłam test jakiś czas temu był negatywny i też nie wiem co myśleć :(

Gość qwerty12345784
ja nie robilam testu. i juz sama nie wiem czy to ciaza czy sama sie juz tak nakrecilam