Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patii122222223

Mam probleeeeeem

Polecane posty

Gość patii122222223

w mojej pracy i faceta pojawiła się pewna dziewczyna. i w tym jest problem ,ze codziennie rozmawia z moim facetem nie tylko słuzbowo ,ale sie chyba polubili.. jest całkiem ładna. mi też niczego nie brakuje ,ale ona moze sie tez podobac :(((( i sie matwie teraz ,ze zaczną sie do siebie jeszcze bardziej zbliżać . co mam zrobić?

Gość bbbbbbbbbbb
pracujesz razem z facetem?

Gość inga 20
porozmawiaj z nią najlepiej

Gość Logicznomyślnik
Jeśli się do siebie zbliżą to znaczy, że Twój facet Cię teraz nie kocha, potraktuj to jak test i nic nie rób, bo chyba nie chciałabyś żyć z facetem, który Cię nie kocha, prawda?

Gość c rauai
wkroczyć w porę i pokazać że to twój chłopak i oblej ją kawą będzie myślała że jesteś walnięta i się odczepi

Gość patii122222223
tak ,pracujemy razem. jak ona sie nim zauroczyla to nie sadze zeby byla ze mna szczera .. a tak mi sie wydaje :( niby nie robia nic zlego ,ale sie polubili bardzo bo to widac

Gość hhcfsr
powiedz facetowi ,ze jesteś zazdrosna i nie chcesz, zeby z nią wchodził w bliższe relacje

Gość patii122222223
Logicznomyślnik- oj tam czasem to nie jest takie proste . musze cos zrobić tylko co? zabronie mu z nia rozmawiac? bez sensu tez staram sie byc dla niej mila żeby nie myslala ,ze jest dla mnie jakas konkurecja ,ale moze powinnam zmienić taktyke?

Gość patii122222223
mowiłam mu już tzn sugerowałam to on twierdzi ,ze tylko sie lubia i on nie widzi problemu no tak swietnie szczególnie jak pija kawke i żartuja ..

Gość Logicznomyślnik
Jak facet Cię nie kocha to jak mu zabronisz, to tym bardziej się do niej zbliży. Zostaw tak jak jest, rób swoje - czyli to co należy w związku, naprawdę Ciebie nie rozumiem, miłość na siłę?

Gość patii122222223
czasem trzeba na siłę .. poza tym może mnie kochac ,a sie w kims zauroczyc innym prawda? postaram sie do tego nie dopuscić ,ale nie chce żeby ona poznała ,ze ja traktuje jak jakas rywalke

Gość Logicznomyślnik
Nieprawda, jak Cię kocha to się w nikim nie zauroczy.