Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2355iwon

boje sie jeżdzić samochodem

Polecane posty

Gość 2355iwon

boje się jeździć samochodem,z parkowaniem to wybieram miejsce gdzie może stanąć tir, zgasł mi parę razy na skrzyżowaniu pierniczony wrak i boje się jeździć

Gość mysiulkaaaaa
to nie jezdzil, przynajmniej nie bedziesz zagrozeniem na drodze...

ale z jakiego powodu sie boisz.??:) mlody kierowca czy jak??:P bo ja to sie balam jakis czas po egzaminie, brak pewnosci, teraz mi minelo:)

Gość Ciasny Wiesiek
Zainwestuj w automata to nie będzie gasł na światłach.

Gość 2355iwon
dopóki nie miałam prawka było git od ponad roku je mam i jak mama wsiąść za kółko to mam pietra jak u dentysty qrwa co za niefart

Gość Milanistkaaa
to po uj robilaś prawko bo taka moda i każdy miał? :)

Gość izolda_1982
ja się boję, bo miałam wypadek poważny, ale jak kości się pozrastały to znów zaczęłam na początek z instruktorem :) to, że samochód gaśnie nie jest najgorsze

Gość nana0987654
oj nie wiesz co tracisz:D

Gość maturks4
Nie ty jedna. Pewność (oby nie za duża)! podobno przychodzi z praktyką, ale ja prawko mam ponad 10 lat, a za kierownicę siadam niechętnie i w dużym mieście ginę, szczególnie jak dokładnie drogi nie znam. Nie lubię jeździć i chyba już mi się to nie zmieni

Gość basia.ka
Ja nie jeździłam jakieś 4 lata i też jest mi strasznie ciężko, parkować to nigdy nie umiałam, bo instruktor uznał, że mi nie wychodzi i nie będzie mnie męczyć na placu :P jakoś zawsze było wygodniej, że mąż jeździł, szybko i dla mnie bez stresu, teraz wyjechał za granicę i wkrótce idę do pracy i będę musiała autem dojeżdżać, ale mam nadzieję, że nabiorę trochę pewności siebie, bo w końcu przepisy znam, to pod prąd się nigdzie nie wepchnę, moja teściowa jeździ 60 na godzinę i ma gdzieś, że ktoś za nią trąbi, myślę, że będę robić tak samo - jeździć z prędkością, z którą się dobrze czuję, gdzie zawsze mogę zahamować, skręcić czy jakiś inny manewr zrobić. Życzę powodzenia wszystkim niedzielnym kierowcom, w tym i sobie :)

Tez mam prawko od roku i boje sie jezdzic a co najdziwniejsze lubie to. Jak pomysle ze musze jezdzic po miescie to mnie juz stres zjada a wszystko dlatego ze kiedys strzelil mi samochod pod maska i zgasl na swiatlach i potem zdarzalo sie to jeszcze sporo razy ale tego problemu z samochodu sie juz pozbylam ale moj lek do jazdy dalej zostal.:(