Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaa23

brak chęci na seks :(

Polecane posty

Gość onaaaaaaaaaaa23

Witam. Mam okropny problem ;( od pewnego czasu tak mi spadło libido że masakra :( nie mam chęci na seks :( fakt, nigdy nie miałam orgazmu, nie umiałam dojść ale seks mnie kręcił i było mi dobrze a teraz?! od pół roku zabezpieczam się nuvaringiem i nie wiem czy to nie od niego, zresztą odkąd go używam muszę stosować żel intymny bo mój partner nawet by we mnie nie wszedł. Fakt ma on bardzo dużego i grubego penisa ale wcześniej kochaliśmy się bez problemu i bez żelu a teraz nawet z używaniem żelu boli mnie każde pierwsze wejście. To napewno też przyczynia się do mojej niechęci ale dlaczego tak jest? jak to mogło się zmienić? nie pojmuje :( jestem załamana

Gość jkguyuyrt
moze probem siedzi w twojej psychice?klocicie sie??masz jakies probemy??

Gość onaaaaaaaaaa23
No właśnie sens w tym że nie mam aktualnie żadnych problemów, nawet bym powiedziała żę sporo problemów się rozwiązało. Z facetem mi się super układa, nie kłucimy się, martwi mnie że to wina hormonów ale bez nich to byłby stres jednak :( no i to uczucie ciasności i suchości w pochwie, na początku związku wchodził bez problemu a teraz musimy zaczynać powoli bo inaczej bardzo boli.

może to wina nuvaringinu. Spróbuj go zamienić na coś innego i sama zobaczysz jak będzie

Gość onaaaaaaaaaa23
no włąśnie tak mi się wydaje :( odkad go zarzywam mam obolałe piersi, nie podniecam się i wogóle jest beznadziejnie :( a najgorsze żę na forach i z tego co ogólnie się dowiadywałam jest to jeden z najlepszych srodkow anty :(

Gość on35
witam. ja mam podobny problem z żoną (34) wcześniej było w miarę ok, ale teraz nie uprawiamy seksu od miesięcy. Ona twierdzi że kompletnie nie ma ochoty, żartuje (chyba) nawet żebym znalazł sobie partnerkę do "bzykania" bo ona czuje się jakby już nigdy nie miała chęci do tego... co począć??? :/

to może idź do lekarza z tym, wiesz, to, co piszą na internecie to nie koniecznie jest prawda ;-) A środków jest wiele, nie trzeba brać jednego... albo spróbuj odstawić to

Gość onaaaaaaaaaa23
A bierze antykoncepcje? ja zawsze lubiłam seks i miałam na niego ochotę zawsze i wszedzie i nic mnie nie bolało a odkad używał antykoncepcji to wszystko zanikło a seks mógłby dla mnie nie istnieć :( zastanawiam się nad odstawieniem ale wtedy będzie ochota ale i stres związany z niechcianą ciążą :( tak źle i tak nie dobrze

ja mam tylko jedną teorię: jak facet się nie podoba to nie ma sie ochoty na seks i już ;-) Ale skoro to Twoja żona to inna sprawa, bo chyba jej się podobasz skoro tą żoną zostałą ;-) czasem jest nudno w łózku i w ogóle, tzreba jakieś urozmaicenie wprowadzić, bo rutyna potrafi zabić ;-)

W ogóle to niech faceci się zabiezpieczają, a kobiety mogą sobie ewnetualnie policzyć dni płodne. I jest ok ;-)

Gość onaaaaaaaaaa23
Mi mój partner bardzo się podoba, i puki nie używałam ringu seks z nim sprawiał mi przyjemność, i nie używaliśmy żelu a teraz bez żelu on by nawet nie wszedł we mnie bo i z żelem ma problem. ciekawe czy ta ciasnota może być skutkiem ringu :( masakra

Gość jkguyuyrt
wiesz co ja to po tabetkach tak miaam.....zero ochoty na seks, bo i agresor niczym po fecie....zmien antykoncepcje...aha i niezapominaj ze wiosna zawitala:D przesilenie wiosenne:) az szlag czlowieka trafia

wiesz, tu raczej ginekologów nie ma, więc...;-) ja nie rozumiem dlaczego dziewczyny się zabezpieczają, a nie faceci, może wtedy problemu by nie było ;-)

Gość onaaaaaaaaaa23
heh wiadomo że prezerwatywy nie każdy lubi, ja zawsze wolałam bez ale fakt faktem że lepiej mi było w prezerwatywie i bez hormonów. muszę iść do gina i dowiedzieć się czy to może przejść (ringa używam od 4 miechów) czy lepiej zmienić lub odstawić :(

Gość onaaaaaaaaaaa23
postanowiłam we wtorek wybrać się do ginekologa i zobacze czy poczekam i dam szanse ringowi, czy zmienie czy tez calkowicie zaprzestane antykoncepcji hormonalnej