Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jiolllls

Przez przypadke wyslalam do chlopaka smsa

Polecane posty

Gość jiolllls

ktory mial byc do kolezanki napisalam w nim ze on ( moj chłpak , nazwe go : X ) malo mnie zna , brzmialo to tak : :" X w ogóle mało mnie zna " myslicie ze to bylo chamskie , wkurzyloby was takie cos? jak sadzicie? zdenerwuje sie?

Gość labammmaa
Ja kiedyś wysłałam sms przypadkiem do chłopaka, a pisałam o tym, ze mój ex bardzo dobrze teraz wyglada :)

Gość jiolllls
nie obrabiam dupy , kiedys mu mowilam , ze on w ogóle nic o mnie nie wie.. nie wie jaki jest moj ulubiony kolor, zespół, film , nie wie nawet jakiej muzyki slucham , co lubie robic . Po prostu nie wie .

Gość jiolllls
labammmaa hahaha no to moj sms przy twoim to pikus :D

Gość jiolllls
up

3 w nocy, po wyjściu z klubu :" a ty chuju daj mi jakiś kontakt albo pretekst abym mógł zagadać do tej ślicznej brunetki" sms skierowany był do mojego przyjaciela, omyłkowo poleciał do dawnej sympatii, blondynki :D

tez kiedys sie tak pomyslialam napisalam siostrze co mysle o moim aktualnym ,a teraz juz bylym facecie ale sie nie pokapowal o co mi chodzilo hehe

Gość radiowóz na sygnale
mi za to kiedyś facet wysłał smsa: "stary, gdybym mieszkał bliżej niej to już dawno bym ją przeleciał i porzucił", najlepsze że nawet się nie skapnął i wielki zdziwiony, bo odchodzę :P a skoro twój facet zdaje sobie z tego sprawę, że nic o tobie nie wie to wkurwi się pewnie jedynie o to, że gadasz z kimś o takich rzeczach 🖐️

Gość jiolllls
e nie wkurzyl sie heheh ale fajny temat sie nawiazal ,zaraz zaloze temat osobny

Gość Ciasny Wiesiek
Do mnie wydzwaniał bez przerwy kolega. Tak z pięć razy w ciągu trzech minut. Coś tam przez chwilę dupę zawracał i kończył rozmowę. Gdy zadzwonił telefon po raz szósty to posłałem taką soczystą wiązankę że przez pól minuty była cisza w słuchawce. Oczywiście okazało się, że tym razem zadzwoniła moja kobieta.

a mi sie przypomnialo moj byly mnie przesladowal i wydzwanial w kolko a ze nie malalm zapisanego jego numeru znow mi sie jakis numer wyswietlil to tez puscilam wizaznke ze ma sie opierdzielic a to byla wychowawczyni syna ale mi bylo potem glupio na wywiadowce