Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mimi123321

Jak odłożyc na wlasne mieszkanie zarabiajac 1500zł:(?

Polecane posty

Gość goingdownforher
na kogo glosowac, dobre pytanie, nikt tego nie wie, kto na ile jest prawdziwy w tym co mowi ? :o wolalem Polske przed wejsciem do UE

Gość haha nie da się
na kogo glosowac, dobre pytanie, nikt tego nie wie, kto na ile jest prawdziwy w tym co mowi ? na pewno na ruchy anarchistyczne i NOP

Gość dokladnie taaaaak
ruchy anarchistyczne weź daj spokój, przeciez to dziecinada

Gość haha nie da się
anarchia na prawdę może rozbetonować układ polityczno medialno bankowy i wielkich kapitalistów zagranicznych działających w polsce

Gość dokladnie taaaaak
jestem anarchistką w głębi duszy, ale z założenia anarchia jest przeciw rządzeniu. więc co to za absurd że idea antypaństwowa ma wydać ze swego łona rząd? wtedy automatycznie nie jest juz anarchia zatem jest zaprzańcem jak wszystkie inne ekipy które dochodziły do władzy to totalny absurd

Gość goingdownforher
ja bym chetnie pracowal w Polsce, ale nie ma pracy, a jak juz to nie w zawodzie i do tego za groszowa pensje do wypracowanych godzin :o za granica dbaja o pracownika, za kazda nadgodzine zapalca a w Polsce mlodych nie widac :o nawet moi koledzy jak pracowalem w Polsce to mi mowili ze kto ino mlody to powinien wyjezdzac, ja pracujac bylem najmlodszy w swojej pracy :o a jak spotykam kolegow to mowia, ze albo wyjada na zawsze, lub tez ze chcieliby miec prace za granica, nikt jakos nie chwali sobie u nas pracy, no chyba ze ktos ma rodzine to mowi ze musi zostac , bo nie zostawi dzieci :o za czasow Tuska to wiecej wyjechalo, tak mi sie widzi :D

Gość rangers
najlepiej na kongres nowej prawicy. I co da wam ta placa minimalna? Jezeli przedsiebiorca ma 15000 na wyplaty dla pracownikow to moze zatrudnic 10. Teraz przykladowo podwyzszamy place minimalna na 3000 -przedsiebiorcy nie stac wiec musi pieciu zwolnic.

Gość safasf
i ty sie dziwisz że takie psie pieniąze zarabiasz ja naszczęście mam godną prace za godne piniądze tylko trza albo łbem ruszyć albo dup* :D taka zasada w życiu

Gość haha nie da się
czytajcie to http://www.polskapartianarodowa.org/tp/ zamiast żydowskiej wyborczej tu protest nopu w katowicach 24 marca w Katowicach o godz. 13.00 na tzw. rondzie pod spodkiem rozpoczął się protest Narodowego Odrodzenia Polski przeciwko wysokim cenom paliw. Nacjonaliście wjeżdżając dwoma półciężarowymi samochodami i wchodząc na środek głównego skrzyżowania na kilkanaście minut zablokowali samochodowy ruch. Zarówno kierowcy jak i policjanci osłupieli z brawury i determinacji uczestników protestu. Cyklicznie przepuszczano kobiety jadące z dziećmi i spieszących się kierowców. Organizatorzy w ten sposób chcieli pokazać, że protest nie jest skierowany przeciwko kierowcom, jest natomiast formą zwrócenia uwagi na upadającą branżę transportową od dłuższego czasu borykającą się ze zbyt wysokimi podatkami nałożonymi na obywateli. Pikieta była inauguracją protestu paliwowego, który w dalszej części będzie kontynuowany. http://www.nop.org.pl/2012/03/27/katowice-paliwo-drozeje-a-rzad-na-to-leje/

Gość goingdownforher
nam by sie chyba przydal despotyczny wladca madrze myslacy coby uklady porozwalal i z Polski zrobil Polske a nie polernika butow dla calej Europy

Gość haha nie da się
dokladnie taaaaak którą partię proponujesz. nop jest przeciw polityce syjonizmowi więc może być

Gość haha nie da się
najlepiej na kongres nowej prawicy. może być kongres nowej prawicy. jest raczej spoza układu

Gość haha nie da się
ty sie dziwisz że takie psie pieniąze zarabiasz ja naszczęście mam godną prace za godne piniądze tylko trza albo łbem ruszyć albo dup* taka zasada w życiu w polsce większość ludzi zarabia płacę minimalną i trzeba ją zrównać przynajmniej z pencją grecką

Gość rangers
NOP z KNP. Bardzo dobra koalicja dla Polski! Popieram!

Gość dzisiaj na pomarańczowo
Nie da się. Ja mam 1700 na rekę, ale po opłaceniu studiów, dołożeniu się rodzicom do czynszu, opłaceniu rat za laptopa i kupieniu jedzenia nic ni jestem w stanie oszczędzić. I bogato też nie wyjdę za mąż, bo mój enarzeczony jest dobrze sytuowany, ale życzy sobie intercyzy.

Gość haha nie da się
rangers ok może nie być płacy minimalnej ważne żeby ludzie jakoś zarabiali. głosujmy na partie które nie oddadzą 800 miliardów złotych długu. kontrolowane bankructwo jest najlepszym sposobem na umorzenie dlugów. które partie zlikwidują biurokrację ? nop i nowa prawica, ruchy anarchokapitalistyczne

Gość haha nie da się
partia spoza układu nie może prowadzić polityki syjonistycznej

Gość dokladnie taaaaak
jak dla mnie to moze byc hadecja albo partia pracy, partie ktore rzadza na zachodzie to nie idealistyczne swiry ani nacjonalisci, a ludzie zyja godnie.

Gość haha nie da się
bierzcie przykład z greków i zacznijcie przyłączać się do protestów nie wierzcie mediom

Gość haha nie da się
partie spoza układu mają reprezentować tylko polskie interesy. nie mogą być związane z antypolskimi mediami

Gość haha nie da się
partia wiarygodna musi szkodzić mediom i mieć taki zapis w programie: "W czasie krótszym, aniżeli stulecie, stary syjonizm osiągnął bardzo widoczne wpływy. Nie dość, że zagarnął Palestynę i ustanowił w niej swój reżim, to jeszcze rozbudował na całym świecie potężne ośrodki władzy w sferze politycznej, ekonomicznej oraz w środkach masowego przekazu. Trzecia Pozycja przeciwstawia się zdecydowanie ruchowi syjonistycznemu, ponieważ w swoim działaniu w sposób rażący i straszliwy pogwałcił on prawa narodu palestyńskiego; jednocześnie jego potęga w innych krajach kłóci się w sposób zasadniczy z prawem narodów do samostanowienia. Trzecia Pozycja jest przeciwna politycznemu, ekonomicznemu i terytorialnemu imperializmowi syjonizmu. Potwierdza prawo każdego narodu do życia, bez pośredniej lub bezpośredniej ingerencji syjonizmu. Stwierdza również, że naród palestyński musi mieć pełne poparcie w swych wysiłkach dla odzyskania w całości utraconego kraju" http://www.nop.org.pl/deklaracja-trzeciej-pozycji/

Gość haha nie da się
partia wiarygodna musi szkodzić mediom i mieć taki zapis w programie: "W czasie krótszym, aniżeli stulecie, stary syjonizm osiągnął bardzo widoczne wpływy. Nie dość, że zagarnął Palestynę i ustanowił w niej swój reżim, to jeszcze rozbudował na całym świecie potężne ośrodki władzy w sferze politycznej, ekonomicznej oraz w środkach masowego przekazu. Trzecia Pozycja przeciwstawia się zdecydowanie ruchowi syjonistycznemu, ponieważ w swoim działaniu w sposób rażący i straszliwy pogwałcił on prawa narodu palestyńskiego; jednocześnie jego potęga w innych krajach kłóci się w sposób zasadniczy z prawem narodów do samostanowienia. Trzecia Pozycja jest przeciwna politycznemu, ekonomicznemu i terytorialnemu imperializmowi syjonizmu. Potwierdza prawo każdego narodu do życia, bez pośredniej lub bezpośredniej ingerencji syjonizmu. Stwierdza również, że naród palestyński musi mieć pełne poparcie w swych wysiłkach dla odzyskania w całości utraconego kraju" http://www.nop.org.pl/deklaracja-trzeciej-pozycji/

Gość dokladnie taaaaak
dyskusja jest o absurdach polskiej rzeczywistosci rynku pracy a jakis antysemita smieci swoimi konikami, naprawdę nie masz gdzie tego pisać, tylko na kobiecym forum, gdzie kobieta założyła temat, że nie ma jak zorganizować sobie życia za 1500?

Gość haha nie da się
przez kogo ludzie pracują za 1500zł ? skojarz fakty i wyłącz telewizor

Gość dokladnie taaaaak
przez kogo? tu pokojarzyć trzeba tysiące faktów, ale głównym jest ten, że Polska przegrała politycznie II wojnę światową, wpadlismy w łapy Stalina i zostaliśmy 40 lat za resztą rozwijającego sie świata.

Gość rangers
no przez wojne i komune.

Gość haha nie da się
dokladnie taaaaak czytaj dalej żydowską wyborczą i zapierdalaj za 1500zł

Gość dokladnie taaaaak
oszołom z ciebie niezły, nie masz pojęcia co czytam, ale owszem uważam , ze tylko czytanie szerokiego spectrum różnie politycznie nacechowanych żródeł daje pełne spojrzenie na rzeczywistość, więc gdyby wpadła mi w ręce "wybiórcza" to bym przejrzała, nie chodzi o to, co sie czyta tylko jak.