Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sobie myśle żę...

Czemu POLACY są tak zawistni i pełni nienawiści?

Polecane posty

Wystarczy wejsc na forum, na portal ploatkarski i jad się wylewa z każdego komantarza. My nie potrafimy chwalić, mowic miłych rzeczy a tylko napierdalamy na każdego. Kiedyś ofiarą "nasza" była ewa minge, ludzie interesowalo tylko to jak ona wygląda nikt nie interesowal sie jej tworczością. I co?? Wyjechała babeczka i robi furore za granicą.. Grycanki..fakt że grube, ale czy to naprawde powod zeby je tak obrzucac błotem??? Wczoraj oglądałam Wojewodzkiego z ich udziałem i stwierdziłam że super z nich kobietki. I co z tego że sa grube???????Czy to naprawdę jest tak ważne??? I tak można wymianiać....

zastanwiam się czemu tacy jesteśmy, skad w nas tyle nienawiści i nietolerancji??

Gość POLAKK
manipulacja twn i wszyscy głosują na ryżego nawet z czema im się łudało :D

Gość bo jesteśmy biedni i uciśnieni
i panuje drastyczna niesprawiedliwość społeczna

Gość POLAKK
czy wy naprawdę tego nie widzicie!!!! żałośni jesteście na Hitlera też byście się złapali jak niemcy co z naszym narodem się stało to przez komune czy co

Gość bo jesteśmy biedni i uciśnieni
o tak, komuna wyrządziła najwięcej zła na świecie

Gość ktos mi wyjasnil
temu bo sa sfrustrowani i nie widza swiatla w tunelu bo chcieliby zyc na wysokim poziomie a nie maja ani srodkow finansowych ani dyscypliny by je zdobyc bo do dzis zyja iluzja ze zachod to raj gdzie wszystko spada z nieba i marza o tym samym bo lubia naciagac i sa nastawieni roszczeniowo bo latwe zycie przychodzi z trudem bo wpojono im ze radosc zycia czerpie sie ze stanu posiadania bo wiekszosc jest biedna wystarczy?

Gość nocna sowa;;
bo polaczki to wredny naród, pełen kompleków dlatego obraża każdego co jest lepszy

Gość mentaI cut
"My nie potrafimy chwalić, mowic miłych rzeczy a tylko napie**alamy na każdego." co cię nie zabije to cię wzmocni