Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drapieżna Kocicaaa

Mam dwadzieścia pare lat a podobam sie głównie 40 letnim facetetom .

Polecane posty

Gość Drapieżna Kocicaaa

Nie wiem co mam w sobie, że tylko tacy na mnie lecą i w dodatku żonaci. Jak tak dalej pójdzie to nigdy nie znajde stałe partnera i bedę skazana na wieczne bycie kochanką....

Gość a wy jestescie alkusami ????
Kobieta fatalna, witaj w klubie 🖐️

Gość Drapieżna Kocicaa
Boje sie, skończe jako ryruchana przez kilku kochanków stara panna z 40 na karku i nikt potem nie będzie mnie chciał nawet na kochanke a potem umrę sama i nawet nikt o tym sie nie dowie bo zeżre mnie stado przygarniętych przeze mnie psów..... Straszne wizje przyszłości mam w głowie.

Gość ar
moze staro wygladasz

Gość pewnie jesteś brzydka jak na s
swój wiek. albo gruba i nieforemna.

Gość Drapieżna Kocicaa
ar możliwe że to mój styl sprawia, że wyglądam na dojrzałą kobiete sukcesu typu młoda biznes women a nie studentka. ale źle sie czuje w sportowych ciuchach i bez zrobinej fryzury.

Gość ar
czyli jaki stroj

Gość madziejki
wiesz wydaje mi się że powinnaś się cieszyć ;) na mnie lecą Ci z gimnazjum. A mam 28 lat...

Gość Drapieżna Kocicaa
Z resztą jestem kobietą sukcesu. Prowadze własny interes i jeszcze mam czas na studiowanie mam dobre auto, dobre ciuchy, własne na wysokim poziomie urządzone mieszkanie. Faceci w moim wieku boją sie takich jak ja wolą łatwe biedne siksy bo boją sie wyzwań.

Gość ar
dokladnie

Gość madziejki
Drapieżna a Ty się tu pochwalić przyszłaś czy jak? ;)

Gość Drapieżna Kocicaa
Tylko ja też mam uczucia. Też chce kiedyś założyć rodzinę mieć dzieci. Co mi za pożytek z pieniędzy i dobrobytu skoro jestem taka samotna. Debilki po gimnazjum mają kochających mężów, porodziły im dzieci a ja wciąż jestem sama. Faceci to idioci wolą mieć niezaradną życiowo cizie bez matury żeby im sprzatała i gotowała bo takie tylko do garów sie nadają niż pełnowartościową kobiete która coś w życiu osiągneła.. Dopiero facet po 40 ,który już jest kimś potrafi mnie dostrzec ale nie moge liczyć na niż wiecej niż seks...

Gość madziejki
Się chyba trochę zagalopowałaś panna. Wypraszam sobie!

Gość Drapieżna Kocicaa
Madziejka ja to ogólnie opisuje sory jeśli Cie uraziłam ale niestety taka jest prawda.

Gość madziejki
kurde ja skończyłam studia i mam męża i 2 dzieci. nie jestem garkotłukiem ani kurą domową. Widzisz można. Mąż też jest po studiach i jest dobrze.

Gość Drapieżna Kocicaa
Ja nie mówie o kobietach na poziomie. Chodzi mi o to, że taka blond solara barbie z mózgiem wielkości orzeszka a cycem melona, bez matury i nakiegokolwiek pomysłu na siebie znajdzie zawsze amatora. A kobiety sukcesu, pewne swoich wartości dostają takich przechodzonych 40 latków...

Gość madziejki
no fakt. znam nawet takie

Gość ghghggggggg
no widzisz jak to jest...tobie wydaje sie że jak ktoś nie ma matury jest zerem,taa..rózne sa powody i niekoniecznie trzeba być pustą barbie... i odczep sie od matek "kur domowych"..matka ma duzą wartość tak naprawde nikim są własnie takie jak ty i pusta jesteś ty - oceniasz po wykształceniu a co sobą reprezentujesz?? zwykła zdzira jesteś zasługujesz na faceta który też będzie cie zdradzał z młodszymi "tylko dla seksu"

Gość Matka Polka z wyboru
Ja tam sie nie przejmuje wypowiedzią jakiejś kurwy. Jak sie zestarzejesz to kupisz se własnego żigolaka skoro jesteś taka obrotna i majętna to bedzie cie stać. Odpierdol sie tylko suko od cudzych mężów bo pożałujesz. Takie jak ty powinny mieć napisane na czole kurwa żeby porządni faceci sie mogli trzymać z daleka.

mam 22 lata nie chcialbym rowiesniczki ani nawet 2 czy 3 lata mlodszej jedynie nastki nie dziw sie