Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość upppppppppppppppppp

koordynator projektu unijnego

Polecane posty

Gość upppppppppppppppppp

co nalezy do obowiakow takiej osoby?

Gość przyjmowanie gości, picie kawy
uzupełnianie atramentu do pieczątek, picie kawy, wypełnianie wniosków o kawę i chyba odbieranie telefonów ale tego ostatniego nie jestem pewna

Gość upppppppppppppppppp
pytam powaznie

Gość 243432
duzo roboty i stresu. tyle w temacie

Gość upppppppppppppppppp
ale napisz jakies szczegoly co mniej wiecej robi i czy osoba be doswiadczenia dostanie taka prace?

Gość Crew2Crew
Koordynator jak sama nazwa wskazuje-"koordynuje"a zatem-ujmując rzecz w pewnym uproszczeniu-kojarzy ludzi i interesy. Jednym słowem fucha.

Gość lena ##
wpisz sobie w google- projekty unijne przecież projekty są różne różnieste skąd mamy wiedzieć o jaką branżę Ci chodzi??

Gość milena_
Koordynator bierze udział w pisaniu projektu, powinien dobrze znać dziedzinę, którą będzie się zajmował. Nadzoruje pracę, pogania "podwładnych", by zdawali raporty na czas, zbiera je, analizuje, pisze sparwozdania itp.

Gość Crew2Crew
"project manager musi miec przynajmniej 5 lat doswiadczenia" Może nie zauważyłaś ale pytanie dotyczy obowiązków a nie stażu pracy no chyba,że to samo w sobie stanowi obowiązek. Żałosny jest polski rynek a w tym rynek pracy.25 lat ,10lat doświadczenia[wiem wiem jest pewna niespójność:D,8 języków,pięć programów do obsługi,najlepiej jeszcze żeby umiał korygować skrypt strony[to się na informatyku oszczędzi]no i na koniec na umowie śmieciowej z nieformalną obietnicą zawarcia "normalnej"po roku jak się sprawdzi[albo maksymalny okres próbny 3 miesiące]. Ludzie się zastanawiają dlaczego rynek się "słabo rozwija"[bo tak jest wbrew opiniom serwowanym w rozmaitych bzetnych gazetkach] i tu właśnie mamy odpowiedź.Konstruują go głupi ludzie.Niestety.

Gość Ssppzz
To jest nowa kategoria.Nowa formacja zawodowa.Tak jak kiedyś mieliśmy menedżerów tak teraz mamy również "koordynatorów". Ps moglibyście podać przykład "projektu"jaki pisze taki "koordynator".Cokolwiek.

Gość uppppppppppppppppppppp
branza edukacyjna. zadalam tez pytanie czy bez doswiadczenia w tym ma sie szanse na takie stanowisko

Gość lena ##
wejdź na strone projekty unijne na stronie kuratorium

Gość a mnie interesujeeeee
na czym polega praca sekretarki w czasie takiego projektu.umowa zlecenie kilkanascie godzin w tygodniu ok 12-15.dokladnie jeszcze nie wiem

uuppppppppppp

up

Gość zalezy czy po stronie firmy
czy po stronie instytucji finansującej. 1. to stres jak cholera, kupa roboty i dostosowywanie się do idiotycznych wymagań i użeranie z niekompetentnymi urzędnikami, którzy mają wszystko w dupie i marną wiedzę 2. to to co ktoś napisał wyżej, picie kawy, chodzenia na L4 zbywanie petentów i podważanie wniosków z byle powodów, nawet jak wcześniej samemu udzieliło się na dany temat innych informacji.

a sekretarka po stronie firmy realizujacej projekt?co nalezy do jej obowiazkow?

Gość mampytanietakie
tu sie podepne bo wczesniejszy mi usuneli:-) co nalezy do obowiazkow takie koordynatora?wiem ze nad nim stoi kierownik. projekt trwa 2 lata i realizowany jest w placowce oswiatowej.czego mozna sie spodziewac?

Gość mampytanietakie
up

Gość mampytanietakie
up

Gość mampytanietakie
up