Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gdańsk pytanie

Gdaśk pytanie

Polecane posty

Gość Gdańsk pytanie

Mam do Was pytanie czy znacie jakieś fajne sklepy (chodzi o spory wybór) i w miarę tanie gdzie można kupić wózek spacerowy taki do 400 zł? Dodam że nie jestem z Gdańska.

Gość uyjtyj
Tu rzeczy dla dzieci kosztują jakby były ze szczerego złota, choćby zalegały latami po kątach sklepów. Ludzie kupują przez internet bo nawet z wysyłką bardziej się opłaca. Swego czasu wózki oglądałam w sklepach gdańskich tylko po to żeby wybrać a zamówić gdzie indziej, w internecie.

Gość Gdańsk pytanie
uyjtyj dziękuję. A może w Tczewie w takim razie ktoś może mi jakiś sklep polecić :)

Gość w Tczewie
to samo. Kilka wózków i tyle. Za zwykły brzydki wózek 1000zł. Na allegro taniej i większy wybór

Gość Jestem z Tczewa
Swój wózek głęboki kupowałam w Bajce a spacerówkę chicco w Gdańsku z "Świat dziecka" wiem że tam był najtańszy bo porównywałam ceny przez internet.

Gość Jestem z Tczewa
Ale fakt teraz pewnie kupiłabym na allegro

Gość olga.w
kupisz napewno w mama i ja chociazby inglesine .chicco sa malutkie parasolki w mama i ja bylam nie dalej jak tydzien temu spokojnie dostaniesz spacerowke do 4OO zl i jeszcze masz bobo wozki i mapu w gdyni jest jeszcze akpol ale tam slaby wybor .sorry ze tak bez skladu i ladu pisze ale to z tel mojego syna i nie kumam za bardzo gdzie tu przecinki

Gość Gdańsk pytanie
Dziekuje Wszystkim za wypowiedzi, dzis bylam w Tczewie w sklepie Bajka i niesty powiem ze beznadziejny sklep a prze de wszystkim obsluga bylismy jedynymi klientami w sklepie a zainteresownie nami zerowe, co do wyboru to niby cos maja ale wszystko takie jakies tandetne, takie jest moje zdanie. No i zdecydowalismy sie na Gdansk tam pojechalismy do sklepu Akpol wybor spory obsluga mila zainteresowana klientami i nasz wybor padl na Lire 4 mam nadzieje ze to dobry wybor choc opinie sa rozne, przetestowalimy go tylko przed sklepem a tam byla jazda po plytach wozek nawet niezle sobie poradzil jutro odbedzie sie dluzsza jazda probna zobaczymy jak da sobie rade... Dodam ze w chwili obecnej jest promocja w Akpolu na wozki nasz kosztowal 510 zl a zaplacilismy 459 zl takze mysle ze to dobra cena bo tyle kosztuja z przesylka na allegro. Jesli ktos ma chec wyrazic swoja opinie na temat sklepow czy wozkow to zapraszam do wypowiedzi.

Gość Gdańsk Pytanie
:)