Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ..JACA74...

---tak zrobie----

Polecane posty

Gość ..JACA74...

i znowu będzie że jestem psychopatą i jestem agresywny ale już kurwa mam doche w temacie. sąsiadka moja jebana ma bachora i zawsze z rańca się z nim buja gdzieś i ten gnój drze jape i napierdala w poręcze jakimś metalem czy chuj wie czym. ale luz z tym ale dzisiaj z tym bachorem jakiś typ się bujał i tak było: ten chuj daje z japy - HOP ! bachor skrzeczy - HOP ! i tak se chuje skakali z 4 p na parter o 7 rano. i jutro jak tak będzie a będzie bankowo - jebne mu z bani - temu frajerowi - i chuj z nim - niech se na skowernie telefoni jebaniec.

Gość clown_and_balloons
i tak zrób

Gość wiesz kto..
i jak poćwiczyłeś młody polowanko? :)

Gość ..JACA74...
tak będzie - bo jak ja sie wkurwie - to mnie wtedy nosi bardzo. zresztą ja sie lubiałem zawsze napierdalać - i na żużlu i na parafii np. tak że luz

Gość ..JACA74...
dałem se luz z tym bo mam na dzionkach wage - mam zawezwanie już na kwadracie. tak że troche wypeniany jestem i dałem se siana z tą brechą.

Gość ..JACA74...
dodam - ja jak miałem tak ze 25 wiosen to byłem ułan wraży - a akuratnie to już dałem se siana i wybastowałem w temacie. taki już jestem - mam swoją kulturę osobistą dużą i swój rozum.