Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkatrooolka

Pozbyłam się Ciebie z mojego serca, co za ulga!

Polecane posty

Gość olkatrooolka

Wyrzuciłam Cię, już mi lżej, dziś możesz sobie swoje kłamstwa schować do kieszeni, nic mnie nie ruszy już, ani Twoje czarne oczy, ani Twój zmysłowy głos, miałam już od dawna dość. Czekałam, aż mnie odrzucisz, niecierpliwie o to żebrałam, jestem teraz spokojna, już nie muszę udawać, że nie czuję się zraniona, upokorzona i smutna. Jest mi lżej, odwal się, ale konkretnie, nie na rok, dwa, pięć, odwal się na zawsze, nie pokocham Cię za Twą zniewagę i brak szacunku, nie wybaczę jeden jedyny raz...

Gość brzydki nick
brzydki temat tfu, tfu, spać wynocha!

Gość ...to mógłby być mój tekst:(
"...Wyrzuciłam Cię, już mi lżej, dziś możesz sobie swoje kłamstwa schować do kieszeni, nic mnie nie ruszy już, ani Twoje czarne oczy, ani Twój zmysłowy głos, miałam już od dawna dość. Czekałam, aż mnie odrzucisz, niecierpliwie o to żebrałam, jestem teraz spokojna, już nie muszę udawać, że nie czuję się zraniona, upokorzona i smutna. Jest mi lżej, odwal się, ale konkretnie, nie na rok, dwa, pięć, odwal się na zawsze, nie pokocham Cię za Twą zniewagę i brak szacunku, nie wybaczę jeden jedyny raz..."

Gość a wiecie ze prawda jest taka
ze ten jeden jedyny raz nie wybacza sie gdy wyjatkowo na kims wam zalezalo?

Gość olkatrooolka
będę skomleć ale do kogoś innego, definitywnie zakończyłam tą znajomość na zawszeeeee...

Gość brzydki nick
Właśnie a mój by nie mógł i nie jest!!!

Gość a wiecie ze prawda jest taka
albo ze im wieksze uczucie tym wieksza nienawsic

Gość olkatrooolka
albo im większa zniewaga tym większa rana i większa chęć wyeliminowania oprawcy...

Gość jeśli chłopak jest w porządku
ale jeśli ma się kogoś w dupie i wyrzuciło się go z serca, to nie zakłąda się takich topików... :P

Skoro tak o tym piszesz to jednak nie zapomniałaś. Piszesz to tak jakbyś dalej go kochała ''Twój zmyslowy glos'' Odkochana dziewczyna by napisała inaczej nie uwazasz??

Gość olkatrooolka
nie, podobać będzie mi się zawsze, na pewno będę go zawsze pamiętać najwyraźniej ze wszystkich, ale będę też pamiętać jak źle mnie potraktował. Piszę, bo muszę to z siebie wyrzucić, a nie należę do osób wylewnych i w realu nie mówię takich rzeczy, nie będę nikomu opowiadać jaki mam żal itp. Zakochana na pewno byłam, ale kochać nie kochałam, bo nie można kochać kogoś tak podłego, który chce tylko zrobić przykrość, opluć, zniesławić i cieszyć się z mojego płaczu.

Gość olkatrooolka
można, nawet teraz trwa program Elżbiety Jaworowicz i pierwszy reportaż był o kobiecie, która żyła z katem...;/... więc masz rację można kochać, tylko to nie jest miłość, a choroba. To tylko okłamywanie siebie, bo nie można kochać niedobrej osoby.