Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wole mandarynki

JUKEN GWIAZDORKA

Polecane posty

Gość wole mandarynki
A jesli jestem facetem chcesz moje kutasa ogladac? Nie badz żalosna. Mozesz sie obsmiewac, nawzajem

i jak z tym zakładzikiem? :) zmiekkła faja ? przecież masz twarde dowody, z pewnością wygrasz :classic_cool:

Gość wole mandarynki
Tak sie napalasz nawet nie wiesz na co :D Bylo napisane przeze mnie ze jest uzalezniona - cale zycie jukenki to kafe

takiem myślał, miekka faja :D zdecydowanie mnie nie doceniasz zasmarkany gimbusie, nie na darmo jestem legendarny :classic_cool:

Gość wole mandarynki
chyba bardzo chcesz ta miekka faje zobaczyc? co? Ale nie dla psa kiełbasa

trzym paszczękę jak próbuje wciągnąć szczyla w pułapkę :O 🖐️

Gość wole mandarynki
W pułapkę? Ja widze ze ty żyjesz oddychasz tym forum, pułapki, docinki, przesmiewki. Idź na leczenie bo 6 lat to stanowczo za dlugo na kafe. Zycie ci spierdala. To prawdziwe zycie, jesli wiesz co to jest!

pan forumowy ANALlityk wie jak wyglada moje życie prywatne :D powiedz coś więcej o oświecony , objawm wszystkim ta prawdę :classic_cool: nie mogę iść z kaffe bo to mój netowy dom, pierwsza strona na której zawitałem na dłużej w necie, a do domu zawsze się wraca :) poza nie pójdę zanim cię nie obśmieję i nie okpię jak zwykłego dziada :)

Gość wole mandarynki
Netowy dom? Nie rozsmieszaj mnie. Jesli uwazasz ze forum jest jak drugi dom to masz naprawde najebane w głowie! Mozesz probowac obsmiewac jesli chcesz tu spędzic kolejne lata. Prosze bardzo próbuj

coś taki poważny ANALlityku :D 1 strona "dyskusji" ze mną i już piszesz o tym co mi pasuje , taki się właśnie ogrywa matołków którym się coś wydaje, przeANALizuj sobie temat bystrzachu i zobacz ile czasu zajeło mi zrobienie z tobą co chce ... :classic_cool:

Gość zazwyczaj na czarno
jak mozna ocenic poziom inteligencji po wypowiedziach na forum, przecie mozna sie nawet na Einsteina wykreowac:-D

Gość wole mandarynki
Co ty masz z tym analem kobieto? Może właśnie tego chcesz co? Moze i zainteresowalas mnie swoją glupotą dlatego tu m.in. siedze ale właśnie poprzez zorganizowanie mi wolnego czasu i spędzenie go nietypowo niż dotychczas, sama robisz z siebie uzależnioną od kafe "inteligentną" kretynke z której większość uzytkowników się po prostu śmieje. Druga rzecz jest taka - że może ja właśnie robię z tobą co chce?

no to masz problem logiczny bo z założenia pisanie tego wszystkiego ma na celu wywołanie uśmiechu na twarzy innych użytkowników :) zwykle człowiek kierując sie logiką i dedukcją analizuje , a ty stękasz jakieś farmazony będąc de facto w informacyjnej czarnej dupie czyli ANALizujesz :classic_cool: Ala 🖐️ :classic_cool: u mnie zawsze same sukcesy ;)

Gość wole mandarynki
Skoro chcesz rozbawić swoją osobą publikę - proszę bardzo. Dobra Juken czas się pożegnać - zaliczyłaś wtopę 2 razy i nie trzeba tego analizować - jesteś kobietą i tyle. Nudzisz mnie tym biadoleniem bez kitu. Nic ciekawego już pewnie nie powiesz. Inie wysilaj się ze swoją inteligentnymi wypowiedziami, poddaje się. Niech będzie - wygrałaś tą "walkę". Szkoda mi czasu na dłuższe marnowanie mojego cennego czasu na jakąś "konwersację" która do niczego nie dąży. Świeć dalej nasza gwiazdeczko - skoro lubisz ten swój internetowy domek. Ja tam wolę powrócić do PRAWDZIWEGO ŻYCIA. A ty sobie tu buduj "karierę". Miłego dnia wszystkim życzę, tobie również Ps. po to jest ten temat żebyś się gwiazdeczko nie wypaliła

to już ??? tylko tyle?? miałeś pomysł ale wykonanie fatalne :( jestem rozczarowany taka faza jaką właśnie przeszedłeś nazywam zderzeniem się ze ściana i uświadomieniem sobie w co wdepnąłeś, można powiedzieć akceptacja i rezygnacja

jak oni mogli powiedzć o pięknej kobiecie z takimi O_o oczyma że jest facetem :D :D :D

Gość A JA MYSLE ZE ...
PRZEGRALES. KTOS CI REKLAME ROBI A TY MOWISZ ZE WYKONANIE KIEPSKIE. TRZEBA BYLO SIE KLOCIC CZY COS. NUDNE TO BYLO ZGADZAM SIE Z AUTOREM. NIE DZIWIE ZE SOBIE POSZEDL.

Gość A JA MYSLE ZE ...
NIE CHCE SIE JUZ CIEBIE SLUCHAC JUKEN - TAKA RADA. PAPLASZ BYLE PAPLAC I UDAWAC INTELIGENTA.

każdy ma swój sposób na życie, czy ja ci każe zachowywać sie według mojego widzimi się ?? niet reklamę robie sobie sam pisząc TYLKO i WYŁĄCZNIE pod tym czarnym nikiem :)

bylem pewny ze juken to pedalek zwykly. moze macie racje ze to dziewczynka. pewnie brzydka i gruba skoro 6lat na kafeteri siedzi. i te jej teksty. zalosne

Gość A JA MYSLE ZE ...
TO PO CO PISZESZ DO AUTORA ZE WYKONANIE FATALNE? SAM JESTES WINIEN TEMU WYKONANIU.

Gość dupa dupa dupa dupa
Ja odniosłam wrażenie że 1. Juken to napalonyyyy 2. Przez to chce być sławny bo sława przemija (tyle lat) 3. I sam ze soba pisał w tym wątku 4. Jest facetem zakompleksionym dlatego tyle tu siedzi

właśnie dlatego drogie dzieci jestem trollem a wy nie :D :P