Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Co s膮dzicie?

Co s膮dzicie o pralkach Samsung?

Polecane posty

Go艣膰 Co s膮dzicie?

Jest w promocji za 879 z艂, bardzo fajny model, 1000 obr./min., 5kg, i jest 艣liczna :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Co s膮dzicie?
I jak si臋 sprawuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Co s膮dzicie?
I jak si臋 sprawuje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vzvzffff
ja mam od 4 lat - i jest o.k.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dobrze prawisz
w tym miesiacu kupili艣my samsung WF 0602 NUV i p贸ki co ok

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vzvzffff
ja mam od 4 lat - jest o.k.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wygl膮da na to
A ja jestem bardzo zadowolona z samsunga, mo偶e tylko za g艂o艣no chodzi, ale pozosta艂e funkcje g贸ruj膮. Przedtem mia艂am Ardo - cichutka, ale przy dziecku posz艂y 艂o偶yska i trzeba by艂o kupi膰 now膮, bo naprawa nieop艂acalna, wi臋c nale偶a艂oby popyta膰, co z cz臋艣ciami, ale podejrzewam, 偶e teraz wsz臋dzie tak jest. Nasi producenci maja w nosie klient贸w i wykonuj膮 fuszerki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mam samsunga diamond
kupionego w promocji za nieca艂y 1000z艂 i jestem bardzo zadowolona pralka dopiera a偶 za mocno , wszystko sterylne jak ze szpitala ma tak膮 funkcje jestem pe艂na zachwytu poniewaz zanim kupi艂am czyta艂am opinie na necie takie bzdury jak pan powy偶ej kt贸ry chyba na oczy tych pralek nie widzia艂 tylko cos tam us艂ysza艂 i powt贸rzy艂, polecam w 100%

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sprzedawcaaagd
To zal臋zy jaki konkretnie model. Generalnie Samsung robi dobre smartfony i monitory, lepszy jest w rtv ni偶 w agd i m贸wi臋 to jako wieloletni sprzedawca w sklepie z rtv i agd. Co do pralek to dobr膮 kupisz ju偶 za 700-900z艂 tylko trzeba si臋 troch臋 zna膰

Udost臋pnij ten post

ja mam samsunga wf8502ngv na 5 kg prania od roku i jeste艣 艣rednio zadowolona. Pralka mia艂a by膰 cicha, a nie jest. Szczeg贸lnie jak wiruje to daje do wiwatu. 5 kg to stanowczo za ma艂o. Jak jest wi臋cej prania, to pralka nie dopiera. Jak chcia艂am wypra膰 pokrowiec od materaca to si臋 nie zmie艣ci艂. Tragedii nie mam, ale na pewno ju偶 bym tej pralki drugi raz nie kupi艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ryza z paryza
Ja mam Samsunga od 5 lat, rowniez uwazam, ze jedyna wada jest glosne wirowanie, poza tym wart jest swojej ceny. Polecam bez wahania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aguuuujk
oj, to nie jest jedyna wada tych pralek, podstawowa to bardzo duza cena, normaln膮 pralk臋 mo偶na kupi膰 za 800-900 z艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Andrzejeeek
Witam posiadam pralke samsung 6kg silver nano 5lat i jestem bardzo zadowolony.Posiadam r贸wnie偶 lod贸wko zamra偶arke no frost te偶 5lat .Osobi艣cie jestem ze sprzetu zadowolny i polecam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Samsung jest niez艂y, ale osobi艣cie wol臋 pralki LG bo maja silniki Direct Drive, przydatne funkcje jak pranie parowe, czy 6 Motion do delikatnych rzeczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja dosta艂am t膮 pralk臋 za darmo w ramach test贸w i uzytkuje od jakich艣 2 miesi臋cy jestem 艣rednio zadowolona bo glosniejszej pralki jeszcze nie mia艂am :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kupilam pralke eco i jest do bani glosna nie polecam pelne rozczarowanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KivAno
Mama kupi艂a samsunga eco buble 7kg i jest niezadowolona. M贸wi 偶e ma s艂ab膮 temperature przy gotowaniu,d艂ugo zbiera si臋 przy wirowaniu. Mo偶e i 艂adnie wygl膮da ale nie jest najwy偶szych lot贸w........

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KivAno
I pranie jest bardzo pomi臋te

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sunkaw
pralka super mam eco bubble dopiera super nawet nie trzeba gotowa膰 czym kr贸tszy program dopiera lepiej ja pior臋 na 1h i pranie super doprane prawie nie zmi臋te 艂atwa w obs艂udze jako艣膰 materia艂贸w 5+ jedyna wada to troszk臋 g艂o艣na praca ale mia艂em wcze艣niej Bosza i by艂 g艂o艣niejszy pralki Samsung i LG zaczynaj膮 bi膰 konkurencje na g艂ow臋 bezawaryjne gwarancja na silnik 10lat na pralk臋 5lat natomiast jestem bardzo zawiedziony co do firmy Candy robi coraz gorsze pralki zar贸wno pod kontem materia艂贸w i eksploatacji r贸wnie偶 Bosz nic specjalnego PODSUMOWANIE pralki Samsung s膮 bardzo dobre i jak najbardziej jestem za

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sunkaw
i prosz臋 nie prac na d艂ugich programach bo pralka bardzo wyci膮ga brudy z ubra艅 i d艂ugie pranie w brudnej wodzie powoduje szarzenie ubra艅 w takich przypadkach proponuje do艂o偶y膰 pranie wst臋pne i b臋dzie oki pozdrawiam i mi艂ego prania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
S膮 dobre, ale po 3-4 latach u偶ytkowania trzeba sie liczyc z naprawami lub wymiana. Jak raz sie co zepsuje, to potem psuje sie caly czas. Swoj膮 drog膮 warto pami臋ta膰, 偶e cz臋sto odpowiedzi w takich w膮tkach jak ten, to "komentarze sponsorowane". Dlatego, zanim si臋 co艣 kupi, warto sprawdzi膰 opinie na http://cosiepsuje.com/ . Tam pisz膮 tylko o wadach danych produkt贸w, wi臋c na sponsorowanie czegokolwiek nie ma miejsca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mam zamiar kupic samsung pralke mam nadzieje ze mnie nie zawiedzie teraz mam pralke polar masakrq caly czas sie psuje a jezeli chodzi o przedluzone gwarancje nikomu nie polecam ja mueze plqcic za kazdym razem coc mam przedluzona gwarancje

Udost臋pnij ten post

"S膮 dobre, ale po 3-4 latach u偶ytkowania trzeba sie liczyc z naprawami lub wymiana." Co za oksymoron:P.Dobre to by艂y franie co trwa艂y po ponad 20 lat:P.Szajsungi s膮 do bani:P.To nie jest pochwa艂a innych:P.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 rafciu
Siemka.Dwa tygodnie temu kolega powiedzia艂 mi, 偶e Samsung rozdaje telefony S7,kt贸re by艂y na wystawach, bo podobno nie mog膮 ich sprzedawa膰 W pi膮tek wszed艂em na ich stron臋 i odpowiedzia艂em na pytanie konkursowe a dzisiaj przyjecha艂 kurier z telefonem i jest super!! smiech.gif Polecam wam sprawd藕cie sobie!! Tutaj mo偶ecie odebra膰: http://hy34.pl/r/r1vSamsung-S7

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 arniaat
A my mamy pralk臋 SAMSUNGA od 2 lat i w艂a艣nie zaczyna si臋 psu膰. Szukam ju偶 drugiej wizyty. Do tej pory wydali艣my prawie 300 z艂. Problemem jest zawieszanie si臋 pralki pod koniec prania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mia艂am eco bubble i nie do ko艅ca by艂am zadowolona z tego jak mi dopiera rzeczy wi臋c wywioz艂am j膮 na dzia艂k臋 :) teraz mam panasonica i dopiera mi wszystko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
SZMELC. Wysoka awaryjno艣膰, beznadziejny serwis i bardzo drogie cz臋艣ci /po okresie gwarancyjnym/. Zdecydowanie nie polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To prawda, pralki samsung ecco-buble to szmelc. Mieli艣my poprzednio pralk臋 Ardo, kt贸ra lepiej pra艂a i ciszej chodzi艂a ni偶 samsung. Dzia艂a艂a przez 23 lata i jakie艣 licho nas podkusi艂o, 偶e wymienili艣my j膮 na tego bubla. Po dw贸ch latach spali艂a si臋 grza艂ka. Serwis te偶 do bani. Najpierw kilka dni czekania. (Zg艂oszenie w poniedzia艂ek rano, serwisant w czwartek ok. 18.) Facet wymieni艂 grza艂k臋 i pojecha艂 sobie. Jeszcze pralka nie wypu艣ci艂a wody po jego sprawdzaniu grza艂ki, gdy okaza艂o si臋, 偶e z pralki cieknie woda. Oczywi艣cie 偶adnego kontaktu z serwisantem a infolinia czynna tylko do 17. Jest to ostatnia rzecz z samsunga jak膮 kupili艣my.

Udost臋pnij ten post