Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zwariowana malwina

Czy ja jestem nieczysta rasowo

Polecane posty

Gość Zwariowana malwina

Mam ciemną karnacje, brązowe oczy, jestem brunetka. Moi przodkowie są głównie słowianami

Gość kasinka...
Twoj pradziadek mogl byc: Gruzinem, Tatarem, Bulgarem... Nie juz w Europie ludzi "czystych rasowo". To bzdura.

Gość to juz nie ma znaczenia
jeszcze troche pokolen, ludy jak beda tak dalej wedrowac, to nie bedzie w ogole podzialu na rasy. ja nie jestem czysta rasowo, jest we mnie mieszanka kilku grup zarowno z ras bialych, zoltych, jak i z grup ktore sa na pograniczu ras bialych i zoltych. zreszta Polska to od zawsze tygiel narodow i mamy mocno wymieszane geny.

Gość Zwariowana malwina
Wiem że na pewno nie jestem czysta rasowo, bo nie mam przodka z niemiec, angli itd

Gość polucjant z melberna
A jakie to ma znaczenie? i tyle.

Gość Zwariowana malwina
Fajnie by było być czysto rasowo :) mieszkam w niemczech z rodzicami i tu ciągle widuje ludzi czysto rasowo, to po prostu widać..

Gość HMS..SVSS.. Petard
"A jakie to ma znaczenie?" Zasadnicze. Możliwe jest, że wśród antenatów figurował jakiś pejsacz .......a to jak wiadomo ma znaczenie

Gość kasinka...
nie tak dawno czytala artykul na temat "czystosci" Niemocw. Genetyczne badania, dna. Okazalo sie, ze sa jeszcze lepiej pokombinowani, niz my :D

Oj, Petard... ziomalu... Znowu się spotykamy i znowu te Twoje sądy kategoryczne :)

Gość jesteś nieczysta rasowo
do gazu z tobą!

Gość baba_z_gór
a skąd Ty to wiesz? W dawnych czasach jak budowali pałace albo większe kościoły, to z pomocą przeważnie włoskich architektów. Mieli oni swoich wykonawców po dzisiejszemu, co się znali na robocie. A że taka budowa trwała kilkadziesiąt lat, to chłopcy się często asymilowali.

najbardziej słowiańskimi narodami są Polacy, na pierwszym miejscu, potem chyba Ukraińcy, a potem Irańczycy. Słowianie w linii prostej jednak mają sporo wspólnego z rasą żółtą :D

Gość HMS..SVSS.. Petard
"najbardziej słowiańskimi narodami są Polacy, na pierwszym miejscu, potem chyba Ukraińcy, a potem Irańczycy. Słowianie w linii prostej jednak mają sporo wspólnego z rasą żółtą" Jesteś debilem...a Bóg o tobie zapomniał.

to ty jesteś, ale nie każdy musi mieć jakąkolwiek wiedzę z antropologii :) pozdrawiam i dobrych snów życzę :)

Gość kasinka...
hej, nie uczono Was w szkole czym sie roznila Polska Pisatow od Polski Jagiellonow? :P ra druga byla krajem wielonarodowosciowym. ...z mieszanymi parami, z nieslubnymi dziecmi Pana ze sluzka itp. itd. ludzie od wiekow nie sa pozamykani w jednym tylko kregu, nasze geny sie mieszaja... nawet Hitler mial "nieczyste" pochodzenia :D co skrzetnie ukrywal ;)

Gość Uroczy Roman
Może gdzie jakaś przodkini póściła się z czarnym albo jakimś arabem. Nie wiesz jak to jest Polkami teraz ? Myślisz, że wcześniej było inaczej ?

Gość kjjnb
"to juz nie ma znaczenia jeszcze troche pokolen, ludy jak beda tak dalej wedrowac, to nie bedzie w ogole podzialu na rasy. ja nie jestem czysta rasowo, jest we mnie mieszanka kilku grup zarowno z ras bialych, zoltych, jak i z grup ktore sa na pograniczu ras bialych i zoltych. zreszta Polska to od zawsze tygiel narodow i mamy mocno wymieszane geny." nie prawda.Polacy sa jednym z narodow bardziej jednolitych szczegolnie teraz po zabraniu nam przez stalina 1/3 terytorium na wschodzie.

Gość kjjnb
Nie zawsze"widac"-ja jestem z krwi i kosci Polakiem i znam swoje korzenie wywodzace sie od Prusakow a jestem brunetem z ciemnymi oczyma i ciemna karnacja.Wszyscy mi mowia zem Wloch albo Francoz.I co?

Gość kjjnb
od Prusakow sprzed prawie 700 laty...

w ramach naszej grupy spolecznej jako narodu mozemy byc jednolici rasowo, jednakze nasze pochodzenie to dosc roznorodna mieszanka

No dobra. I co z tego?

Gość kasinka...
od czasow Stalina... Czyli rozumiem, ze wg Ciebie to, co zdarzylo sie z naszymi przodkami przed powstaniem ZSRR nie ma znaczenia dla naszych genow? :D

Gość kjjnb
Francuz sorry

Gość kjjnb
"to co zdarzylo sie przed stalinem"-pozostalo w wiekszosci na wschodzie.

Gość pam pam pam
to juz nie ma znaczenia kolejny etnolog wyuczony na kserach kolegów jacy przysypiali na zajęciach ;/

to nie ma zadnego znaczenia, dopoki nie ma w nas czarnej krwi :classic_cool:

Gość kasinka...
"pozostalo na wschodzie"??? To Ty chyba nie tylko historii sie nie uczyles, ale nawet "samych swoich" nie ogladales :P

ty najwyrazniej nie spales 😴

Gość kjjnb
heheh-slyszalem ze Obama twierdzi ze jest z pochodzenia...Irlandczykiem.Ze kilka pokolen wstecz jego przodek byl...Irlandczykiem.Smieszy mnie to do niemozliwosci bo tak naprawde to jego ojciec jest nlelegalnym emigrantem z Afryki.