Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heriuytaa

Urodzinowy prezent dla 12latka

Polecane posty

Gość heriuytaa

Doradźcie coś...

Gość Polacy ogolnie
Ciezko... trzeba chyba wiedziec czym sie dana osoba interesuje... albo po prostu jakis modny gadzet, ktorego jeszcze nie ma... albo kasa.

Gość kjnjuhnkiuh
a kto to dla Ciebie.? Jakie ma zainteresowania? jakie są twoje mozliwości finansowe? np.jesli gra w xBoxa - kup mu grę albo kinect. Jeśli jest bystrzakiem kup mu scruble, jakąś niedrogą cyfróweczkę.. jest mnóstwo pomysłów, tylko jakie masz zasoby.. :)

Gość jhfvjhd/
Zasobów nie mam, ale jak zwykle wyczaruje coś,nie wiem zarobie,ukradne cokolwiek... Lubi komutery ale nie wiem w co on tam sobie gra i na czym... Gdzie te czasy kiedy dziecko cieszyło się z każdego prezentu? Jakie komiksy czytuja 12letni chłopcy?

Moj brat w tym wieku fascynowal sie samolotami takimi co sie samemu skleja. Lubil komiksy,samochody na ster. Nie wiem jak jest teraz. Ja bym kupila pewnie jakas mega ciekawa ksiazke o zwierzetach,czlowieku itp. A moze dinozaury lubi? Rozejrzyj sie po jego pokoju,ma jakies plakaty na scianach? Moze jest fanem Harryego Pottera to wtedy jakis gadzet z nim? Obczaj sytuacje co lubi,czym sie interesuje

Gość gość
Polecam książkę! Np hmm Dom Tajemnic kupiłam ją mojej córeczce i jest zachwycona. Książka jest jest świetna myśle że sama ją przeczytam :)