Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daga6666666aa6

krepująca sytułacja w pracy

Polecane posty

Gość daga6666666aa6

Pracuję w zespole z mężczyzną który niedawno na imprezie firmowej wyznał mi "miłość" . Kiedyś bylismy ze sobą , ale krótko , zostawił mnie dla innej , ja troche pocierpiałam,teraaz mam innego którego kocham , ale tamten wsyztsko psuje , pisze do nmie dziwne smsy , dzwoni w weekdny kiey mam wolne ze niby jakiś projekt mam zrobić , gada dziwne rzeczy o "Nas" dla naszych znajomych i boje się,że mój chłopak końcu będzie mnie oskarzac o zdrade juz sa wantury , nie wiem co mam robić , pomóżcie

powiedz swojemu chlopakowi o calej sytuacji ja tez tak mialam i powiedzialam mojemu chlopakowi o wszystkim no nie moge powiedziec ze byl zachwycony ale powiedzial ze cieszy sie ze tego przed nim nie ukrylam szczerosc to podstawa w zwiazku

Gość daga6666666aa6
ja mu powiedziałam,ze się do mnie przyczepił itp. ale on traktuje ta systułacje tak jakbym ja chciała zeby mnie tamten adorował , czuje , ze powoli traci do mnie zaufanie , a ja jestem bez winy , toż nie zmienie pracy ;/

Gość daga6666666aa6
w zyciu , bardziej On moje . On się boi , że ja się zakocham w tamtym , w końcu "pierwsza miłość" -chodź tak nie uważam , ale mój facet tak mówi , nadodatek ostatnio podwoził mnie do domu tamten z pracy , bo nie byłam samochodem,a zaproponował to ja głupia się zgodziłam, niby mój facet tego nie widział,ale mu o tym powiedziałam i wyszło na to , ze było by lepiej zebym o tym mu nie mowiła,więc już nie wiem czy szczerośc jest najlepsza.

a czy ostatnia kobieta nie zdradzila twojego chlopaka i moze on ma teraz uraz i jest czujny...moj tez byl zdradzony i mimo ze mi ufa i wie ze on jest jedyny to czasami tez nam sie zdarza miec sprzeczki bo on jest strasznie zazdrosny