Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julia21211221

Podejrzewam ,ze mój facet mnie zdradza

Polecane posty

Gość Julia21211221

niestety.. oszukiwałam sie , nie chciałam wiedzieć bo i na tym zalezało i w sumie to dalej zalezy. nie mam dowodów na 100% ,ale tak mysle na 90 % bo on czasem nie odbiera tel caly dzien bez powodu.. a potem np zadzwoni koło północy jak gdyby nigdy nic poza tym wiem ,ze flirtuje z kobietami przez neta i podejrzewam ,ze sie może z nimi umawiac bo my tez sie poznalismy przez neta właśnie i przez niego szukał kobiety poza tym on juz zdradzał swoja byla ze mną . ja myslalam ,ze jest wolny . ale o tym sie dowiedzialam dużo pozniej wozi gumki w aucie już od dawna w apteczce i twierdzi ,ze wozi bo wozi bo po co mial je wyrzucać a kiedys dawno juz kupił jak chciałam zobaczyc jego smsy ( bo on chciał przegladnąć moje wczesniej) to był bardzo zaniepokojony ogólnie nie jest ze mna uczciwy i nie liczy sie ze mna wiec pod tym wzgledem pewnie też sie nie liczy

Gość jhbl kjn ;lnilug liu
To weź igłę i podziuraw te gumki w apteczce.

Gość ZosiaSamosia123456
po co z nim jestes, albo dlaczego na początek z nim chociaż nie pogadasz?

Gość Julia21211221
a najgorsze ,ze my kochaliśmy sie bez gumki cały czas :( troche sie boje ,ze jeli mnie zdradza to mnie czymś zaraził bo skad pewnosc ,ze z każda inna uzywał gumek np?

Gość Julia21211221
nie ma chyba sensu rozmowa z nim bo on sie bedzie wykrecał ,albo mowil ,że go wkurzam swoimi podejrzeniami

Gość jhbl kjn ;lnilug liu
Każdy zdradza ale nie kazdy wraca.

Gość Julia21211221
nie wiem po co .. próbowalam już z nim zrywać to mi wtedy było cięzko.. powinnam była chyba wtedy to przetrwać jakoś i bym pewnie już miała kogos innego . ale on jakoś mnie uprosil zawsze i mi przechodziło cięzko mi to zakonczyc ,ale w zwiazku z nim tez nie jest ławto

Gość Julia21211221
23 lata . on 28

Gość Julia21211221
z drugiej strony troche bez sensu jest ,ze sie próbuje oszukiwać na siłe.. bo nawet pare razy mogłam go sprawdzic ,ale tego nie zrobilam bo nie chciałam chyba wiedziec ale i tak wiem bez dowodów 100% ,ze mnie zdradza. to boli ,ale czemu mam sie oszukiwac na siłe

Gość Julia21211221
dlaczego młodszego?