Gość gosiaczek7 Napisano Marzec 29, 2012 muszę je zlikwidowac rano kawa i 3 posilki male o 12 o 15 o 18 duzo wody zadnego podjadania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczek7 Napisano Marzec 29, 2012 ma ktos ochote dołaczyć? i pozbyć sie ostatnich swoich kiogramów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dieetkaa Napisano Marzec 29, 2012 no to ja też, chcę mieć do swiąt płaski brzuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczek7 Napisano Marzec 29, 2012 i do 10 godz owoce bo nie napisalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosiaczek7 Napisano Marzec 29, 2012 dzis- kawa garsc winogron bigos dietetyczny mozarella light,pomidorz bazylia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pauuulaaa 0 Napisano Marzec 29, 2012 tez mam malo nadwagi ale dalej zle sie czuje przez wystający brzuszek i tez chce jeszcze troche zrzucicale nie wiem czy dam rade, jak do świąt nic nie ruszy to po swietach zostaje mi ostania szansa - dieta-KOPENHASKA- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalama Napisano Marzec 29, 2012 jak wam idzie? ja moge ale od jutra bo dzisiaj mam wypad na miasto wiec nie obejdzie sie bez żarelka ;) i piwka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach