Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VeroModa

Rozmowa kwalifikacyjna

Polecane posty

Gość VeroModa

Witam, zostałam zaproszona na rozmowę kwalifikacyjną do sklepu Vero Moda. Mam za sobą mnóstwo rozmów, aczkolwiek ten temat zawsze mnie przeraża, bo nie mam pojęcia jak mam się ubrać. Na pewno nie chcę typowego stroju eleganckiego, bo to nie biuro, tylko sklep z ciuchami. Zastanawiam się nad taką kombinacją: beżowe buty na 6cm koturnie z zakrytymi palcami (pasują zarówno do stroju eleganckiego jak i dżinsów), spodnie szare rurki jeansy, czarny golf z krótkim rękawem, na to kurtka/żakiet beżowo-szary (trudno mi określić co to za kolor), torebkę mam beżową ale dość sporą (dlatego myślę nad tym samym wariantem tyle, że zamiast beżowych butów i torebki, założyć czarne botki do kostek i czarna torebka), do tego kolczyki wkrętki szaro-perłowe kulki małe i jasnoperłowe korale małe na rękę jako bransoletkę. Co wy na to? Zastanawiam się, czy pasowałaby też na taką rozmowę pójść w stonowanych fioletowych rurkach?

Gość VeroModa
Nikt się nie wypowie?

Gość głowa mnie boli
ubierz sie w ciuchy podobne jak u nich sprzedaja, lub akurat w danym sklepie sa na wystawie

Gość ojjjjaa
Dziwne zestawienie, ale do sklepu odzieżowego powinno być ok. Zależy jak sprzedawcy tam są ubrani. Wg mnie lepiej będzie z czarnymi botkami i torebką, jeśli masz to dobry byłby do tego jeszcze czarny żakiet/płaszcz ale krótki. tylko wtedy jakieś jasne kolczyki małe i zrezygnowałabym z korali na rękę.

Gość VeroModa
Dziękuję, w ofercie mają właśnie rurki fioletowe, ale nie jakieś odblaskowe, jasne czy jaskrawe, więc moje takie stonowane z delikatnymi przetarciami chyba powinny być w porządku. I założę jednak te czarne botki, mam płaszcz taki lekko za pupę. Także długość jest ok.

Gość VeroModa
furgonetka, a jaką masz propozycje co do butów?

Gość VeroModa
może ktoś jeszcze się wypowie?

no te buty to mi się wydja takie satromodne, bo koturny, patrz jak te laski wyglądaja, niskie balerinki, rurki, fajny t shirt z nadrukiem i kardigan albo fajna marynarka

Gość o boże te czarne botki są
OKROPNE!!! w życiu bym czegoś takiego nie ubrała, już lepiej bierz balerinki, ostatecznie te koturny

Gość VeroModa
Rzecz gustu, co prawda były kupowane na szybko, ale są bardzo wygodne i mi się podobają. Po za tym stopa bardzo zgrabnie w nich wygląda :) i świetnie pasują do rurek.