Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondyn:)190

Kobiety nie bierzcie przykładu z mojej dziewczyny niby zołzy

Polecane posty

Kobiety, proszę Was, miejcie litość i nie wzorujcie się na żadnych poradnikach dotyczących tego jak to niby powinno postępować się z mężczyznami. Miałem (może jeszcze mam) super dziewczynę, była miła, sympatyczna i ogólnie mój typ, zarówno z charakteru jak z urody. Po jakiś 3 miesiącach zaczęło się wszystko sypać, zaczęła być wredna, opryskliwa, nawet najprostszych rzeczy nie można było się od niej doprosić. Rzecz jasna nie chciała powiedzieć co wpłynęło na jej zachowanie. Wytrzymałem z jej zachowaniem miesiąc czasu, w końcu poprosiłem ją o poważną rozmowę na której powiedziałem, ze niestety ale z taką kobietą nie chcę być i powinniśmy się pożegnać. Wtedy zaczęły się płacze i lamenty. Po długiej dyskusji wyciągnąłem z niej fascynujący fakt. Przyznała się, ze zaczęła tak postępować po przeczytaniu książki, którą poleciła jej znajoma, a mianowicie "Dlaczego faceci wolą czy tam kochają zołzy" ... myślała, ze dzięki temu zakocham się w niej do szaleństwa. Ja pierdole, jak można babom wmówić, że faceci wolą marudzące, pyskate i niemiłe zołzy ??? Masakra... Zastanowię się co zrobić z tym fantem, chociaż nie powiem ale poważnie zraziła mnie do siebie przez ten ostatni miesiąc...

Gość ciu ciu
to jest bardzo dobra książka ale twoja kobieta źle ją zinterpretowała

czytałam tą książkę i słowo zołza użyte jest w przenośni, oznacza kobietę, która ma własne zdanie i której życie nei kręci sie wokół faceta. Nie mówi nic o byciu wredną, neimiłą czy zołzowatą :)

Wiesz co przejrzałem kilka fragmentów tej książki w necie, być może przeczytam ja cała. Teraz wypowiem się jedynie na podstawie wspomnianych fragmentów: jak można wmawiać kobiecie by to facet ciągle zabiegał o nią, by regularnie odsuwać go od siebie a potem na chwilę być miłą, jak można wmawiać, że na 10 próśb o zrobienie czegoś wykonywać tylko 2. Dla mnie kobieta ma być kobieca a z kobiecością kojarzy mi się miłe usposobienie i przyjemny charakter. Po co męczyć się z zołzą skoro można mieć sympatyczna dziewczynę ? Pranie mózgu kobietom ...

We wszystkim trzeba zachować rozsądek. Twoja dziewczyna chyba wcale nei jest taka ulozona skoro szuka metody by zostać wampem :D miła tylko na pozór Nagła zmiana zachowania to nie wina ksiązki tlyko słabej psychiki.

Tego typu książki zwykle pisane są z dużą dozą dystansu i problem z nimi polega na tym, że te kobiety które to zrozumieją tych rad nie potrzebują, a te które nie zrozumieją wezmą to zbyt dosłownie.

Akurat jakby chciała zostać wampem to nie miałbym nic przeciwko... :). Poradniki jak zostać wampem niech sobie czytam.

Ale ta książka to chyba poradnik jak doprowadzić faceta do szewskiej pasji :)

Nie, to po prostu Twoja dziewczyna stara się robić coś na siłę, a to zawsze wkurza i to nie tylko faceta ;)

Niestety jak widać nie każda kobieta umie się zdystansować, no nic, potrenuje sobie dziewczyna sztuczki na kimś innym :)

Miłość to może pojawić się ale po jakiś 2-3 latach związku, teraz to może być co najwyżej zauroczenie...

Gość amant000
Za takimi zołzami to mogą się jedynie uganiać jakieś miernoty życiowe, których nikt nie chce. Prawdziwy, zaradny i inteligenty facet nie będzie miał cierpliwości na podchody i jakieś gierki z kobietą :classic_cool:

daj jej szanse, ale określ zasady - wyrzuca książke i jest miła. Ona pewnie bała sie że stracisz nia zainteresowanie i tak chciała magicznymi stuczkami przy sobie utrzymać. Ale się przeliczyła. Porozmawiaj z nią, pewnie się wszystko ułoży skoro się przekona że lepiej być spontaniczna i prawdziwą. Każdy popelnia bledy.