Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daria244

Pytanie odnośnie ciąży, POMÓŻCIE!!!

Polecane posty

Gość Daria244

Mam pytanie odnośnie testu. Okres mam dośc regularnie ostatnio co 33 dni.dzisiaj jest 28 dzen czyli teoretycznie jeszcze 5 dni mi zostało. Test pokazał ze w ciaży nie jestem ale czy może sie to zmienić po 5 dniach. Fakt że kupiłam taki taniutki test bo tu w Belgii w aptekach to w granicach 10 euro za 1 a ja wziełam za 5euro i miałam 2szt. Tak myśle że zrobie test jeszcze w niedziele rano to bedzie 31 dzien a jak wyjdzie negatywnie to poczekam do środy bedzie 34 dzien i jak nie dostane okresu to sobie kupie taki za 14 euro widziałam w tym samym sklepie może ten co ja mam ma mały czujnik na steżenie HCG i zle odczytuje.... Mam takie dziwne objawy. Było mi mdło i nadal czasami sie robi, piersi mnie zaczeły duzo wcvzesniej boleć i mocno bolą ( bo zawsze tuż przed okresem mniebolą) miałam pobolewania w podbrzuszu dokładnie tak jak z synem zaczeły sie z nim tydzien przed okresem. A takto brzucjh mnie nie boli tylko jak okres dostaje to ten 1 dzien. A w tym tyg jestem pracą mocnej zmeczona spiaca. Objawy jak na ciąże ale wszystko możliwe ze to moja głowa te objawy wymysla i za dużo myśle o tym i dlatego. Jeżelio prawdopodobienstwo zajścia w ciąże to jest bardzio wielkie bo "robiliśmy to" do 16 dnia liczac od okresu. Ale czasami bywa tak czytałam że i tak nic nie bedziez tego. Najgorsze to nastawienie na toze bedzie a póżiej takie rozczarowanie :( a Wasze zdanie jakie jest?? Powinnam sobie darować i przestac myślećże jest jeszcze szansa ze coś z tego bedzie??

Gość Daria244
To nie żadne prowo :/ Czy odpowie mi ktoś ?