Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

youtubik_

Czy łatwiej wg was przewija się chłopczyka czy dziewczynkę?

Polecane posty

"Dajcie mu spokój, on"-A ten twój mężuś to pewnie górnik albo kierowca tira:)A ja mogę sobie zakładać takie tematy jakie chcę nawet na babskim forum.Że niby Zawistowski dlatego że jest fizjoterapeutą i zmienia pieluchy dzieciom to już nie jest mężczyzną.:) A jakoś mnie nie kręcą "zmięzniałe" kobiety więc się tak nie denerwuj. Tobie też chętnie zmieniłbym podpaskę:D:D:D

Gość wg mnie latwiej chlopa
nie trzeba sie matrwic w ktora str wycierac

Gość buiscuit30
Nie odpowiadajcie mu / jej (autorowi) bo jego / jej pytania odbiegają od tematu i mają na celu zaspokoić jakieś dziwaczną ciekawość ;)

Gość Ja lubię
przewijać dziewczynki chłopców bo tak jak autor lubię mieć porównanie a porónanie to ważna rzecz, w końcu jestem facetem nowoczesnym więc muszę wiedzieć z czym to się je ;) mniiiiiiiiaaaaaaaaaammmmm.

fgsdfgsdfg-to ty dopiero od dziś wiesz kretynko że tym forum piszą RÓWNIEŻ FACECI ja po raz pierwszy zawitałem tu pod koniec 2009 roku.A no i ja też bym chciał się zajmować ludźmi od dzieciństwa a nie tylko naprawiać przedmioty,samochody itd. Ach cóż to ze mnie facet że nie boi się kupy?:D

Gość do youtubik , facet
ale daj na luz. Ok, lubisz kupy i te sprawy, nie boisz się przewijania, super, jesteś the best ale już naprawdę daj sobie na zlu i ochłoń :D. łatwo cię wyprowadzić z równowagi skoro tak niewiele trzeba żeby zaczął się pienić i obrażać :D Jest git, facet, spoko :). Pogadajmy o jądrach. Lubisz przewijać chłopców? A może bardziej dziewczynki? Kogo łatwiej?

"Dajcie mu spokój, on"-a czy ty nazywasz narządy swojej córki ci pa,psiuta, pi zda,kuciapa hehehehe:D (oj oj oj co bym ja nie jeszcze twojej kobiecości:) )

Gość do youtubik , facet
I nie wyzywaj kobiet od kretynek skoro jesteś w ich królestwie człowieku . Nauczymy cię kultury a ty nas jak przwijać chłopców. Deal?

Gość Z kim autorka wogóle pisze
bo ja już się kurna pogubiłam :D. O co jej chodzi z tymi psiutami? Założy jakaś debilka temat a w temacie pierdoli od rzeczy.

"do youtubik , facet"- to wy wyluzujcie, bo jakiż to ja nie męski:D albo zaraz zboczuszek itd. oj oj oj a może pedofilek, wy jesteście ekspertami w przyklejaniu facetom etykietek taka to wasza kobieca cecha:)

mÓJ synek długo sikał po w przestrzeń-jak mu się siusiak ustawił, tak sikał.Raz biedakowi poleciało na buzię i zasikał sobie oczy :D zauważyłam pewną zależność-jak synek zrobił kupę, to wszystko zatrzymywało się na jądrach, raczej nie pamiętam aby zdarzyło się, że miał brudną całą swoją męskość :D za to pod jądrami można było znaleść kuchnie świata-tyle, że już mocno przetrawione które wyszły wiadomo którędy :D

Gość Oj Oj Oj...............
Oj oj oj oj :D A ty autorze obrażasz i wyzywasz od kretynek? Jak typowy cham któremu brakuje argumetnów. Patrzyłam jak się rozwija temat i dopiero widzę że jestem zwykłym chamem który nie daje rady .

Kobiety to jednak są dziecinne w tych sprawach tak jak przewidywałem:D Ja intymnych sprawach to hihihihi no jakież to wy wytwórcze tematy zakładacie o facetach, co oni robią w kiblach,itd.jak sikają,jak srają:D:D:D jak bym czegoś takiego nie zobaczył to bym nie uwierzył:D

Gość tak samo sie przeciez
przewija!!tylko jesli kupa jest to inne mycie ityle!!po co tyle str gadki?

Gość tak samo sie przeciez
nie czytalam calego topiku,a racze udzielilam odp na pytanie po co sie wywodzic?

Czasem interesuję się też jak się zmienia podpaskę może wyprubiję Oj Oj Oj..............."-o przepraszam ale to najpierw byłem wyzywany już nie pamiętam od kogo ale byłem no i byłem wyśmiewany, jakiż to ja nie męski:) jedna napisała nawet że jej facet coś o mnie powiedział, żeby mną pogardzić,ale wiesz ty co to powiedziałaś JA WOLĘ PRZEWIJAĆ DZIECKO NIŻ PIĆ PIWO I PALIĆ PAPIEROSY Z TAKIM TIROWCEM Z POPAPRANYMI GACIAMI JAK twój MĘŻUŚ.Mam 26 lat i odważyłbym się mu przywalić albo przynajmniej zaripostować,odszczekać bo pewnie jest starszy.Wali mnie twój mężuś.Co co tak napawdę zabolało co ja sobie czytam w internecie?Albo jakie zakładam tematy?

A niech to jestem niemęski bo interesuję się babowatymi zainteresowaniami z piekła rodem:( :)

"do youtubik , facet I nie wyzywaj kobiet od kretynek skoro jesteś w ich królestwie człowieku"----to nie królestwo tylko śmietnisko maszkarado jak nazwała to kobieta kiedyś do mnie że cytuję "kafeteria to śmietnisko" A i nie pisałem jak przewijać chłopca kretynko tylko żeby używać bardziej odpowiedniego słownictwa wobec dzieci, co was tak uraziło:) p.s. zmienić ci podpaskę?:D

A i kobiety nie mają prawa mieć żadnego królestwa,bo odbieracie nam co tylko możecie. No chyba że w kiblu albo na kopalni węgla:)

To która chętna do zmiany tamponu albo podpaski?:)zrobię to dobrze bo wiem jak się myje psiuty,ci py, pi zdy, brochy,cynogiery jakie to one by nie były:D:D he och och,och chyba nikogo nie uraziłem:D moją dosłownością:D

Chyba powinenem sobie przyczepić sztuczną ci pę do krocza wtedy mógłbym chodzić do kosmetyczek gdzie popadnie i gadać sobie co chcę na necie:) no bo skoro kobiety mogą chrzanić jak dzieci,gnojówy, szczyle co faceci tam robią w kiblu i jak sobie tam radzą?Strasznie wytórcze i odwiedzialne tematy jak same kobiety.Na męskim forum takich bzdur by raczej nie było.

Gość romannna
Mam corke i syna i corke mi bylo wygodniej przewijac