Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

youtubik_

Czy łatwiej wg was przewija się chłopczyka czy dziewczynkę?

Polecane posty

siusiak to może być no i siuśka w przypadku dziewczynki analogicznie.Ale ja mówię o tych "jajeczkach","jajkach","jajach" co nie zbyt ładnie brzmi

Gość do youtubik
A czy ty wiesz że nie ma czegoś takiego jak youtubik tylko you tube? Wariatka. Jak chcesz tak przeinaczać powszechnie przyjętą i znaną nazwę serwisu internetowego to daj ludziom mówić na jądra jak chcą.

buahahahhahaha dobre dobre z tym youtubik-youtube :D:D:D no, ciekawe jak się teraz autorka będzie tłumaczyć:D dla mnie łatwiej chłopczyka - bo jemu można było łatwiej coś znaleźć i dokładniej wytrzeć naokoło PRĄCIA I JĄDEREK, a dziewczynce to tam nieraz załaziło między fałdeczki (oj... WARGI SROMOWE WIĘKSZE) :):P

Gość julitaaa1987
Moja sobie na glowe nigdy nie nasikala:) Raczej sika po cialku i pod siebie :) Teraz bedzie drugie dziecko i prawdopodobnie chlopczyk wiec dopiero wtedy bede mogla sie wypowiedziec ktore sie lepiej przewija;) Na dziewczynke trzeba uwazac to fakt .

No właśnie jak sama nazwa wskazuje ja jestem on a nie ona, a jak byłbym youtube to byłbym to więc to nie dla mnie.

Gość Przewijałam chłopców i
dziewczynkę (swoją córkę) więc mogę powiedzieć że chłopca to i na stojąco da się dokładnie przemyć bo zaróno z przodu jak i z tyły jesto to proste natomiast córeczkę jak tylko zrobiła kupę , musiałam przetrzeć chusteczką potem wodą z mydłem ale co ważne, trzeba "przejechać" delikatnie wewnątrz wagr sromowych większych płatkiem bawełnianym na mokro jak i przedsionek pochwy bo tam lubią się zbierać nieczystości , zarówno z moczu jak i kału. Ja bardzo troszczyłam się o to by córka nie miała żadnych stanów zapalnych od zanieczyszczeń z kupki więc wiem że więcej było z tym pracy ale to tylko o minutkę;), nie dłużej więc drogie panie, nie ma co tak demonizować bardziej chodzi o dokładność i o to by robić to fachowo i nie zakazić pochwy czy cewki moczowej kupą. Chłopców przewijałam jak pracowałam jako opiekunka i najlepiej to mi się ich brało pod kran umywalki i zamaczało pod bieżącą wodą cały ten ich "pakunek" i po sprawie a nie jakieś mazianie chusteczkami po jajkach (ups, pardon). Dodam że kilka razy zdarzyło mi się że najmłodszy z chłopców (miał 9 miesięcy) nasikał mi leżąc na plecach na dekold bluzki więc potem już rzucałam mu na krocze pieluchę tetrową :). U córki nigdy nie miałam akcji by mnie obsikała, raczej strumyk wolno płynie prosto w dół na pupkę kiedy maluch lezy na pleckach :).

Gość jadhsjdhs
youtubik ty pedofilu jeden pieprzony. Co faceta interesuje kafe i tai temat?

Gość do youtubik
A od kiedy ma znaczenie jakiej płci jesteś? Nazwa to nazwa , w oryginale nie podlega odmianie ani spolszczeniom - zdrobnieniom ;). A poza tym od kiedy mężczyznę interesuje kogo lepiej się przewija i po co mu takie informacje ? :D

Gość do youtubik
Jakby być zaczepną to dodam że nie ma czegoś takiego jak penisek ;) (twoje stwierdzenie). Jest penis i koniec kropka (to tak na deser ) ;).

czasem czytam jak o tym piszą kobiety mężczyźni,jest to dla nich zabawne dla mnie czasem też.Ciekawi mnie co matki wypisują na forach.A co jak ktoś interesuje się przewijaniem dzieci to jest pedofilką pedofilem? Założyłem temat bo gdzieś się na taki natknąłem i to jest kopia chciałem zobaczyć jakie będą odpowiedzi.

Penisek to zdrobnienie, a i gdzieś czytałem że dzieci trzeba uczyć POPRAWNYCH(ANATOMICZNYCH) nazw,Ii uczyć ich słów pisało gdzieś w jakimś artykule Zawadzka o tym mówiła, ale już nie pamiętam ktoś od wychowywania dziecka.

Gość xcnnxcb
Mój facet przwija naszego synka ale nauczył sie tego od połoznej a potem patrzył jak ja to robię i podejrzewam że on nie bardzo wie co to jest kafe ;D za to ja wiem że jest prawdziwym facetem ;). Dla mnie jak facet dla zabawy śledzi stronki forum by poczytać sobie o takich tematach to ma coś nie halo w głowie albo przydzielono mu niewłaściwą płeć. Co do pedofilii, to oczywiście ktoś tu przesadził choć jakoś niesmacznie i niemęsko wypada facet który raz że wtrynia się na babskie forum , poprawia panie jak mówić poprawnie o jajeczkach i jakoś tak .....pedofilsko to wygląda :D o ile facet nie jest gejem - kobietą wtedy bardzo przepraszam.

Gość xcnnxcb
Nie ma czegoś taiego jak penisek! Nie ma takiego zdrobnienia i wyraźnie można przeczytać że takowe jest niewłaściwe i niepoprawne !

Gość xbxvbxcvbxcvxiduisdhjsdh
Dokładnie, nie ma czegoś takiego jak zdrobnienie penisek i myślę że pan youtubik powinien takie rzeczy wiedzieć skoro startuje jako ten więcej wiedzący ;). Co do wątpliwości czy youtubik to facet czy babka to mam wielkei wątpliwości ;D, natomiast wygląda to tak jakby poprawiana kobieta nie mogła przełknąć porażki i woli pozostać w naszych oczach panem youtibikiem :). Żenada.

Wygląda na to że mężczyznom w tym kraju nie można interesować się przewijaniem dziecka trzeba by to głosić do parlamentu europejskiego.Że niby jak nie umie to kretyn itd. A takie słownictwo razi trochę w moją męskość,z początku byłem zdziwiony jak czytałem na forach że matki tak nazywają narządy intymne swoich dzieci,no bo przecież to dzieci,takie niewinne.A dodam że kobietom wolno wszystko u mężczyzn opiekuńczość jest jakoś negatywnie odbierana?

Gość O jaki biedny .....
Jak chcesz zaistnieć jako opiekuńczy mężczyzna interesujący się narządami płciowymi niemowląt i tym które lepiej się przewija to wybacz :D ale nie strofuj i nie poprawiaj kiedy sam nie znam poprawnej polszczyzny człowieku. Nikt kto chce uchodzić za mądrzejszego mając jeszcze większe braki nie zaistnieje tu na forum jako sympratyczna osoba. Poza tym możesz się udzielać wielce urażony czlowieku :D , ale bez wychodzenia przed szereg kiedy nie masz ku temu podstaw.

Gość do youtubik.......
Ty cioto , idź lepiej włącz sobie tv albo idź pobaraszkuj z babą a nie jądrami czy peniskami się zajmuj , pedofilu jeden .

"przydzielono mu niewłaściwą płeć."-czyli ja jestem kobietą "o ile facet nie jest gejem - kobietą wtedy bardzo przepraszam."---no i według ciebie gej to kobieta(a nią nie jest)ja nie jestem też gejem. Kobiety jednak to dziwadła- a na ogólnym widnieje temat KOBIETY że faceci to dziwadła

Gość ruyrueyr
Słownictwo typu "jajeczka" "siusiak" razi w gosność youtubik :D Nie wiele ci autorze trzeba by urazić twoją godność :D. Człowieku , nie ty i twoje jaja decydują na forum o tym jak będą wysławiać się kobiety, matki swoich dzieci ! Wlazłeś na forum i się zgrywasz. Może lepiej uderz od razu do parlamentu europiejskiego bo tu jesteś zwyczajną ciotą i tyle.

Gość xbxvbxcvbxcvxiduisdhjsdh
youtubik wiesz kto to gej - kobieta? Nie wiesz prawda? :D To homoseksualista mający kobiece oczekiwania i nastawienie w homoseksualnym związku. Oj ile ty jeszcze o życiu musisz się nauczyć :D Może nie poprzestawaj na tym przewijaniu bo to cię ogłupia :D

"poprawia panie jak mówić poprawnie o jajeczkach i jakoś tak"-jajeczka to ty masz więc się tak nie oburzaj:D dziecinko co miesiąc uwalniasz średnio jedno, a i kto powiedział co jest męskie a co nie?

Gość Dajcie mu spokój, on
chciał trochę pomieszać swoim prąciem i wsadzić swoje jądra jak cztery litery tam gdzie nie trzeba :). Autorze , tak dla "jaj" (ups, oby to nie godziło w twoją osobę ) pokazałam to swojemu facetowi i nawet nie będę pisać co powiedział i co się z takimi robi jak ty i że widocznie nie masz własnego życia, żony ale przedewszystkim JAJ.

Gość Dajcie mu spokój, on
No ale ponoć jajeczka tylko ptaki znoszą więc jaka mowa o damskich jajeczkach :D Chłopie ty się już gubisz we własnej wiedzy jak mrówka w psim gównie. Daj sobie już spokój:D

Gość kajka28
youtubik , wszyscy już zdążyli się przekonać jaki bystrzak jesteś , o , i wiesz że kobieta potrafi produkować jajeczka ;) Byyyyystrzaczek :). Co do twojego udziału tu na tym forum (temacie) uważam że jesteś zbędny w tym momencie. Niepotrzebny.

Dajcie mu spokój, on---->daj mi go to go skopię, bo ja takimi jak on se dupę podcieram:)i co wogole was tak uraziło owa kobiecość we mnie?:)

Gość fgsdfgsdfg
Może dlatego wszystkie "przydzieliły" że jesteśmy w "magazynie dla kobiet Kafeteria" (co widnieje wyżej, jako określenie strony)? Zdziwko?

Gość buiscuit30
Mnie się łatwiej przewijało córkę niż synka . Córka jak zrobiła kupkę to przecierałam ją od przodu w tył (jeden ruch = jedna chusteczka lub płatek kosm) a na końcu jeszcze okolice pochwy , rumiankiem z wodą. Syna jak przwijałam po kupie to najpier musiałam dobrze oczyścić pupkę a potem kupę rozsmarowaną na siusiaku, pod jajkami i itp i trwało to nieraz dłużej bo skóra na jajeczkach jest delikatna i luźniejsza. Co do obsikiwania to jak wiadomo chłopcy są mistrzami więc jak tylko ściąga się pieluchę to trzeba zarzucić tetrę na siusiaka i po sprawie.