Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pikolla30!!!!!

podobno dziś dzieciobójczyni w RwT w tvn...

Polecane posty

Gość pikolla30!!!!!

będziecie oglądać kolejny teatrzyk?

Gość oszaleje zaraz
O ktorej?

Gość mama 01.2012
oczywiscie,chce wiedziec co ma do powiedzenia

Gość nikiiiiiiiiiiiiitka
czy ktoś jej jeszcze wierzy? Ps. co myślicie o jej nowej fryzurze (blond)?

Gość fhthvgft
RwT godzina 15.55

Gość fifilinka
rwt co to?

Gość nikiiiiiiiiiiiiitka
rozmowy w toku

Gość fhthvgft
rozmowy w toku

Gość chyba bede musiala
wziąć leki uspokajające :D bo nie jestem w stanie oglądać tego szmaciska bez zaciskania zebow i pięści. JEzu jak ona by się dostała w moje ręcę....

Gość moja ulubiona
jak patrzę na jej zadowolony pysk to mi się nóż w kieszeni otwiera wrr

Gość ;l,m;l,m;l,
przypomne wam ten temat jak ostateczne orzeczenie prokuratury o niewinnosci kasi wyjdzie na swiatlo dzienne. wtedy dopiero bedziecie przezywac: wasza wlasna glupote zawisc, nienawisc, hipokryzje. zapisuje sobie ten temat w ulubionych ciekawe czy autor bedzie mial odwage odwolac sie do wlasnego tematu. czy bedzie mial odwage przeprosic publicznie za obrazanie niewinnych ludzi. do zobaczenia wkrotce!@!!

Gość ;l,m;l,m;l,
na chuj zalozyla ten...widze ze jestes osoba o bemiernej pustce zarowno intelektualnej jak i emocjonalnej wiec nie dziwie sie ze ziejesz neinawiscia. ale czego siw wlasciwie mozna spodziewac po spolecznosci kafe....

Gość niewazne co wyjdzie
czy winna czy niewinna SPÓJRZCIE NA NIĄ!!! siedzi usmiechnieta, zadowolona - jej dziecko nie żyje!!!! Boże!!! nie umiałabym się pozbierać po takiej tragedii!!!! a ta luz blues kurwa fajnie jest high life

Gość moja ulubiona
właśnie gdyby jej reakcja na ten rzekomy wypadek była inna. wezwała by pogotowie krzyczałaby ( przecież mieszkała w domu wielorodzinnym ktoś by ją usłyszał i pomógł) to bym jej bardzo współczuła. wiadomo że wypadki się zdarzają. ale to co ona zrobiła...

Gość ;l,m;l,m;l,
no-nie mylilam sie. nawet jie potrafisz rozroznic rzeczywistosci od swiata kreowanego przez ,media. na codzien tez dsajesz soba tak manipulowac?

Ja bd ogl chore jest to co ta baba zrobila i ona smie zwac sie matka? Mam 3l corke i w zyciu bym tak nie postapila ra sprawa jest dziwna kolejne szachrajstwa wyjda na jaw byla gadka ze nikt trzeci udzialu w tym nie bral a tera okazje sie ze chyba jednak ta rodzina jej sie wyezekla nagle chca pooc? Cos tu SMIERDZI!

Gość OkoZAoko!!!!
czy to prawda że mają też wystąpić u Kuby Wojewódzkiego?

Gość istnieje szansa że jej
niczego nie udowodnią w taki sposób, że sąd mógłby ją skazać za dzieciobójstwo. Dlatego m.in. że przez to, że wszystko sobie dokładnie wcześniej zaplanowała, pusuwała dowody, ślady itd. Wywiodła wszystkich w pole i gówno będą jej mogli udowodnić w mocnych dowodach. Ale to nie będzie znaczyło, że jest niewinna zabójstwa dziecka. Po prostu to jest wyrachowana, szczwana lisicia. Jej mąż zresztą też. To jak sądzę ich wspólne "dzieło" i nie mam na myśli tego nieszczęsnego dziecka.

Gość kinia 154!!
Sosnowiec przeprasza za waśniewskich!

Gość ;l,m;l,m;l,
czarnula ty nie, ale ona nei jest toba. jakim prawem jakim prawem pytam smiesz oceniac jej zachowanie nie znajac ulamka z jej zycia. moze kierowal ja paniczny strach...nie wiesz o czym rozmawiaja wieczorami gdy nikt nie widzi-moze placze i wyrywa sobie wlosy kazdego dnia z bolu i cierpienia-tego nei wiesz, bo akurat tego w tv nie pokazuja. ejstescie jak marionetki, jak pociagna za sznurki tak wy gracie...media nakrecaja sprawe a wy tak jak te baranki bez mozgu poslsuznie podazacie...hehhe, smiech na sali. a jednoczesnie placz nad wasza wlasna glupota

Ta baa jest winna raz ze oszukala policje i ludzi iz madzie porwano dwa ze zostawila dziecko w gruzach zeby byla psychicznie chora to bym jej zalowala bo osoba chora nie mysli racjonalniw a ona DOSKONALE WIEDZIALA CO ROBI! Nie rozumiem ludzi ktorzy jej zakuja na niby jakiej podstawie?? To nie jest normalne zeby zdrowa psychicznie kobieta ulryla w gruzach cialo wlasnego dziecka i ciagnela chora gre myslac ze to sie nie wyda otoz klamstwo ma lrotkie nogi i sie wyda Dzieci to nasz skarb jesli dochodzi do wypadku lapie sieztel i dzwoni na pogotowie!!!

Gość ;l,m;l,m;l,
Polska pzreprasza za bezmozgowce na kafeterii

Gość a dlaczego nie weźmiesz
mów za siebie Kinia, ja nei zamierzam za nikogo przepraszac. w kazdym miescie gówna znanego patologia jest mnóstwo

Gość ;l,m;l,m;l,
czarnula nie sadz ludzi wlasna miara, to co dla ciebie ejst neinoealne nie musi byc nienormalnym dla innych. co bys zrobila jakby twoje dziecko keidys zaczelo chowac sie po piwnicach zeby tam wyrzygac do siatki caly obiad...i gdtyby robila to latami???? heeee??? nienormalne prawda??? a d;la mnie owszembo to jedyne wyjscie by znalezc ujscie emocjom na przyklad. czym jest noerma??? tym co ty uwazasz za noorme??? a ty jestes jakims bogiem do cholery???? wyzej podany przyklad to autentyczne zachowania bulimiczek

;/m;/m;/ kazdy ma prawo powiedziwc co mysli ty tez nie wieaz co ona robi gdy nikt nie widzi mam dziecko i miaam w domu nieazczealiwh wypadek balam sie i wgl a mimo to nie zostawilam gdy dziecko z bulu i placzu usnelo lezac jak kukla nie zostawilam goa wezwalam ppgotowie!

Gość ;l,m;l,m;l,
mialo byc "dla niej" a nie "dla mnie"

Gość ;l,m;l,m;l,
a co mnie kurwa obchodzi co ty zrobilas, powtarzam,: ona to nie ty i miala prawo postatpic tak jak postapila ja nie tyle co jej zaluje co slabo mi sie robi jak czytam wasze komentarze...mam wrazenie ze mam do czynienia zpozbawionymi emocji empatii i resztek intelkektu zwierzetami

Ona jest nie winna w jednej kwesti tego iz madzia zginela w wyniku nieszczesliwego wypadku Ale winna jest bo nie wezwaa pogotowa dwa ukryla calo trzy oszukiwala wszystkich z niy rzekomym porwaniem madzi itd Bron jej twoja sprawa dla mnie to nie jest normalne to cozrobila A jesli jniewinnia ja to tylko temu iz tacy ak ona maa wiecej szczescia niz rozumu to raz a dwa ze nie ma sprawiedliwosci oczym nie jednokrotnie sie przekonalam Nie widze po niej skruchy i ani tego iz zaluje swych czynow i klamst Bog ja ukara a ludzie nie wybacza