kobiiiiietka 0 Napisano Marzec 29, 2012 gruba. Poza tym badanie jest robione z związku z podejrzeniem wystąpienia mieśniaka, którego zwiastuny lekarz wykryła na "zwykłym" USG. Proszę o podzielenie się doświadczeniem, bo trochę nie wyobrażam sobie takiego badania u dziewicy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Marzec 29, 2012 wielkosc urzadzenia jest standardowe, jedynie plyciej mozna je umiescic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Meena Napisano Marzec 29, 2012 Byłam dziewicą, kiedy robiono mi to badanie - i bez problemu. Musiałam się tylko rozluźnić, a ginekolożka była bardzo ostrożna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiiiiietka 0 Napisano Marzec 29, 2012 dzięki czyli wypełnia takie urządzenie całą pochwę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobiiiiietka 0 Napisano Marzec 29, 2012 choć głowica przynajmniej na początku wydaje się bardzo szeroka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach