Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tfdsdasaf

dziewczyny jakbyscie zareagowaly na taki tekst podrywu?

Polecane posty

Gość tfdsdasaf

nie chcialbym cie widziec ostatni raz,dalabys mi swoj nr. telefonu? podalabyscie?:)

Gość martenka1990
nie. żałosny tekst.

Gość miIka_89.
dziecinada

a tak ogolnie to jak ci sie podobal to ty moglas wziasc numer heheh tak jest lepiej :)

Gość tfdsdasaf
ja jestem facet,to jak mam podrywac?:O

Gość K.O.T.
Jeżeli to podryw gimnazjalny to możesz ulec. Przynajmniej próbuje.

a dlaczego tak wam się nie podoba? Przeciez to zwykłe, szczere zdanie. Facet boi się, że juz więcej cie nie zobaczy i prosi o telefon bo chce sie z tobA umówić. Was pewnie nikt nigdy nie podrywał i jesteście zazdrosne że inna to usłyszała. Chcecie, by odrzuciła tą prośbe ;) Same ze śliną ciekącą z kącika ust podałybyście swój numer, jeśli na serwetce to pachnącej perfumami i z odciśnięta szminką 🖐️

Gość miszel fajfer
Najbardziej oryginalny tekst na podryw jaki słyszałam: "Dokąd tak kopytkujesz piękna gazelo?" :D :D

Gość K.O.T.
miszel fajfer, jesteś tania :]

Gość miszel fajfer
K.O.T skąd stwierdzenie Twe wzięło się? :D

Gość ja nie widzę nic złego w tym
tekście, nawet nie nazwałabym go "tekstem podrywu" tylko po postu stwierdzeniem faktu. ALe wkurza mnie, jak przy pierwszym spotkaniu chłopaki czy faceci mało co gadają, ale telefon chętnie biorą i wtedy to już są gotowi do podrywu :O Nie lubię takich chojraków tylko przez telefon, jak ma cos do powiedzenia to niech gada twarzą w twarz a nie będzie pisał smsy jak gimnazjalista :O

nawet ok;) Klarownie. Chyba samo powiedzenie...daj nr..to takie nijakie, ale 1 część dużo robi. Moja przyjaciółka ze studiów podała, a nigdy tego nie robiła i tak poznała mężą. W pubie. No, ale to żaden pijak nie był. I zanim poprosił, chwilę rozmawiali przy stoliku, bo się dosiedli do niej, a była z koleżanką.

Gość K.O.T.
miszel, bo to tani chwyt na podryw. Taki w sam raz na raz, ale raz nie będzie dłuższy od 60, ba, niż 45 minut.

Gość miszel fajfer
K.O.T. Wciąż Cie nie rozumiem - to nie ja wymyśliłam ten tekst, tylko go usłyszałam. Pretensje o słabą jakość tekstów kieruj do osoby, która go wymyśliła.

Gość tfdsdasaf
a na taki? "Zuza przyjdź jutro do mnie to za powazny temat aby rozmawiac w przychodni"?

Gość K.O.T.
miszel, masz rację, wyciągnąłem złe wnioski, najbardziej oryginalny nie znaczy, że Ci się spodobał. Wybaczysz mi za sianie fermentu?

Gość miszel fajfer
K.O.T. wybaczam :P

Gość K.O.T.
miszel, och dziękuję, choć o ile doceniam, niestety błędów na przyszłość się wyrzec nie mogę. Życzę lepszych haseł na podryw. Bardziej kreatywnych.

Gość miszel fajfer
K.O.T. Jako że każdy błędy popełnia, to nie zrażaj się swoimi i dalej do przodu idź :D jakkolwiek, ja już od lat uwiązana, podrywów zapewne niewiele doświadczę :D pozdrawiam ;)