Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem_próżna

BADOO

Polecane posty

Hej. Każdy z was dostaje pewnie maile od portalu randkowego BADOO, ja tez takie otrzymywałam przez długi okres, ale zawsze je ignorowałam, nawet nie przegladałam ich treści. O tym portalu i ich przekrętach słyszałam wiele. Dzisiaj zauważyłam, że ostatnie odebrane wiadomości na mojej poczcie mailowej maja datę grudniową (A JEST KONIEC MARCA), wiele ważnych maili jakie dostałam w późniejszym okresie zniknęło..... Z ciekawości zajrzałam do wiadomości wyslanych i sytuacja wyglądala podobnie, natomiast ostatni mail, który rzekomo wysłałam był adresowany do: unsubscribe+43_466047261_59_1331231889_3cd7b6@badoo.com temat wiadomoście był taki: jZanHVE8CpHbK51OIdBflvDMd5oQyRU+B+lu+zVFDAY Pod tym mailem jest informacja, że został on wygenerowany automatycznie. Martwi mnie to. Nie wiem jak mam sie zachować, ktos ma dostęp do mojej poczty. czy ktoś z Was wie co powinnam w tej sytuacji zrobić? Ktos miał podobny problem?

Gość oallalolala
Też tak mam. I nie wiem o co z tym Badoo chodzi?

mam pocztę na gmailu i sprawdzałam aktywnośc konta, w ciągu ostatnich 6 dni nie zauważyłam żadnych działań z innego adresu IP

Słyszałam, ze osoby, które rejestrowały sie na tym portalu narzekały, czytałam o tym sporo na forach. Ale ja nie mam nic wspólnego z BADOO. Nie spodziewałam sie, że taki portal bez żadnej interakcji miedzy nami może przechwycać konta pocztowe.

Witam! Z góry przepraszam Was że nie w temacie, jednak potrzebuję Waszej pomocy. Jestem studentką i razem z koleżanką realizujemy baaardzo ciekawy projekt. Proszę wejdźcie i zobaczcie! Bardzo byłabym Wam wdzięczna za poświęcenie choć chwili czasu na to.. Wejdź i polub! www.polskiemiliondolarow.pl Z góry ogromne dzięki Pozdrawiam www.polskiemiliondolarow.pl Pomózcie i polubcie!!