Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jacek82Łódź

Zasponsoruję młodą, ładną, wysoką - stały układ

Polecane posty

Gość Jacek82Łódź

Witajcie! Jestem wysokim brunetem, mam 29 lat. Większość życia spędziłem w Szwajcarii, jednak mój ojciec postanowił w tym roku powierzyć mi swoje interesy w Polsce. Powiem szczerze dlaczego zdecydowałem się na zamieszczenie ogłoszenia. Mam dość rozkapryszonych panienek z dobrych domów, które wiecznie są nie zadowolone, niezdecydowane i uważają, że świat kręci się wokół nich, nie potrafiąc dostrzec potrzeb swojego mężczyzny. Szukam normalnej dziewczyny, która zrozumie to, że muszę dużo pracować a gdy będę tego potrzebował, pozwoli mi się zrelaksować. Moje wymagania: musisz być ładna, wysoka, wiek do 24 lat. W łóżku jestem uległy - musisz potrafić przejąć inicjatywę. Możesz zamieszkać ze mną w Łodzi, bądź spotykać się 2-3 razy w tygodniu. Długi majowy weekend będę miał wolny - może wybierzemy się razem do mojego apartamentu na Maderze... Jestem dobrym człowiekiem i chciałbym uszczęśliwić dziewczynę, która na to zasługuje, zapewniając jej wszystko czego będzie potrzebowała do komfortowego życia. Proszę tylko o oferty ze zdjęciem: anons_zasponsoruje@op.pl

Gość Lasencja_encja
Srali muchi

Gość Lasencja_encja
A ile płacisz za minetke ;)))))))))))

Gość Jacek82 Łódź
Podczas tego pobytu zgromadziłem pod napletem całkiem spore zapasy szwajcarskiego sera. Tata zbierał całe życie i przekazał mi swój dorobek. W majowy weekend odbędzie się doroczna ceremonia odsłonięcia. Tak zwane Szwajcarskie dni sera. Zawsze jest festyn, na którym zaproszone młode dziewczyny przełamują lody i poznają ten zapach i smak.

Gość Jacek82 Łódź
Za minetkę płacę 112zł+ VAT. Mogę Ci też zapłacić w EURO po kursie średnim z poprzedniego dnia, chyba, że skończysz mi robić minetkę przed 14:00 to wtedy po kursie z dnia bieżącego, pod warunkiem, że nie jest to dzień ustawowo wolny od pracy.

Gość erggdf
"może wybierzemy się razem do mojego apartamentu na Maderze..." Jasne :D wypierdalaj z takim prowo

Gość ,jknguyhg
jesli to nie prowo, to musi byc z ciebie niezly niedperat ktorego juz nawet zadna nie chce....pewnie uciekaja na twoj widok;D wspolczuje...

Gość fdgfhjghj
dobry czlowiek a ku r wiarz? jakos mi sie to gryzie. dobrzy ludzie szanują siebie i swoje cialo a nie sie pieprzą za kasę i nie szukaja tego rodzaju uslug

Gość mimoza77
Podczas tego pobytu zgromadziłem pod napletem całkiem spore zapasy szwajcarskiego sera. Tata zbierał całe życie i przekazał mi swój dorobek. W majowy weekend odbędzie się doroczna ceremonia odsłonięcia. Tak zwane Szwajcarskie dni sera. Zawsze jest festyn, na którym zaproszone młode dziewczyny przełamują lody i poznają ten zapach i smak. :D:D:D:D dobreeeee

Gość sprytna zołza
dobre, pod warunkiem że ktoś właśnie nie zalał sobie goracego kubka- serowa. ja to mam pecha... ;)

Gość Jacek82 Łódź
Mój papa dorobił się w Łodzi prowadząc mały zakładzik włókienniczy. Teraz jest tam galeria handlowa. Papa mieszka w Szwajcarii nad Jordanem. Dokładniej na Zachodnim brzegu. Nie posiadam napletka to powyżej to podszyw!

Gość Kasia99x
Odwiedź Piekneibogaci.pl Znajdzies tam setki Bogatych sponsorów i tysiące Pięknch kobiet szukających sponsora !! Piękne kobiety nie płacą za korzystanie z portalu ! https://www.piekneibogaci.pl