Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

kto sie w nas potkochoje? pszyznac sie bez bicia.

Polecane posty

Usuneli nam temat pszet chwilo, wienc robimy nowy. Dzis na pewnym topicu ktos wyznal, ze jest w nas zakochany, bardzo nas to ujelo, dlatego chcemy wiedziec ile was, tych kturzy sie w nas kochajo jest tak naprawsde. I za co ta milosc? Co w nas najbardziej lubicie? I jak. Cos wam w nas pszeszkadza to tesz powieccie. lasiczko numery lotka na dzis: 33, 2, 16, 44, 39, 19

Gość Frrrrrrrrrrr
podkochOje :/

Gość Frrrrrrrrrrr
ktUrzy, kochajO .. o zgrozo!!!

Gość zbuntowanaaaaaaaaaa
2 facetow na mnie leci, ale ja na razie ich olewam, ale na jednego mam ochote i jedno moje slowo i jest moj

FEEL🌼 ok juz lecę po kuponik ,co nie zmienia faktu,że lecisz mi 6zeta:-)....no i przyznam niesmiałao ze ,....yyyy.......że ja się troszku podkochooje:-)

Palec jakbys nas zobaczyl to jeszcze bys prosil by muc nas pokochac, z reszto liczy sie charakter a nie wyglond, a my I tak mamy I jedno I drugie. Atlantyku my podajemy take liczny co nam sie pszedstawio w oczach, to takie jasnowidzenie.

ok ale statystycznie jak patrze na archiwalne wyniki warto stawiac na jedną parę w całej 6 np: 39 - 40, 45-46, 34-35. Ok to ja tez podam :P 14,36,32,11,28,29

Frrrrrrrrrrrrrrrrrr. W czym masz problem? Powiec to go rozwionzemy. Lasiczko nie morzesz sie w nas potkochiwac, bo jestesmy kobietami. Daj numer kata to ci wplacimy to stratno gotuwkie z napiwkiem.

Muwisz o tych tlkustych klochach z telwizora? Grube so jak pasztety, szpeco mi ekran. Jak my josz bendziemy w telewizorze, a bendzie to w maju to dopiero zobaczycie co to prawdziwe gwiazdy. palcu srodkowy czeguz ty nam zazdroscicsz? Figory? Muzgu? A morze pieniendzy? Albo talentu?

No tak to je w tym polskim kraju ze zazdrosci to jisz nawe pisac noe cjcom tak to w wamo je zazdrosniki

Wy nie piszeta to my napiszem, grubych bab dziaiaj ni ma i co tutej zrobic, jeden fiel zastanawia sie czy mozna glowe w odbyt wlozyc z milosci

Tylko poszedlam na chwile I od razu sie pszestuj zrobil. Damo gdzies polazla? I gdzie jest dalejlama? Wiecie, ze. Jestescie nasyzmi ulobienicami?

Wznosze temat bo nie uzyskalysmy ani jednej odpowiesdzi kakretnej. Pytam jeszcze raz o to samo co w topiku. Powodzenoia w odpowiedziach. Muwcie prosze bo nody dzis znowu we pracy.

Damo bez lasiczki no tego to sie nie spodzieqwalam po Tobie, noie dosc. Ze masz tajemnice pszed nami to jeszcze jak sie okazalo chcesz ze siebie zrobic jeszcze grobszo maciure nisz jestes. Nie rub tego, stracisz pszyjaciul, pieniondze, wszystkie ubrania, bondz so bo, albo jeszcze schodnij.

Cześć Fiel ! :D Ty chyba wiesz kto się w Tobie podkochuje , to oczywiste.Jeszcze wątpisz ? to ja już nie wystarczam ? Oj jestem zazdrosny :p

Damo a co ci obiat warzniejszy od naas? Jak ci pszeszkadza to zakacz gotowanie I zostan tu z nami. No my tak nie. Bardzo jestesmy lezbijkami, wilimy jednak menzczyzn, tym bardzoiej, ze baby so grube jak maciory we chclewie. Do 67 nie mam zamniaru pracowac, z reszto josz kabinujemy jak tu trafic na bez robotnosc.

Damo a co ci obiat warzniejszy od naas? Jak ci pszeszkadza to zakacz gotowanie I zostan tu z nami. No my tak nie. Bardzo jestesmy lezbijkami, wilimy jednak menzczyzn, tym bardzoiej, ze baby so grube jak maciory we chclewie. Do 67 nie mam zamniaru pracowac, z reszto josz kabinujemy jak tu trafic na bez robotnosc.

Gość zwiazdy
wrózyta dzis?

Czesc Kochanie :-* ja wiem, ze ty nas kochasz, my tesz dzis pisalysmy o milosci do Ciebie we temacie (nie naszym) zakochane w kafeterianach. Calujemy Cie goronco :-P cmok

Wrurzymy zawsze, a co chcesz wjedziec? Podaj plec I datee urosdzenia.

Aha ! kłamczuszek , to dlaczego dopytujesz się kto jeszcze ? Ładnie to tak ? :D

Gość zwiazdy
04.09.1989 kobieta chce wiedzieć czy wybranek mego serca ktory nie wie o mimi sitnieniu sie o mnie dowie i mnie pokocha