Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

ostszeszenie pszed psyhopato nie poniedzialekONA

Polecane posty

Witam chcialysmy zlozyc ostszesznie przed psychopatko ktura grasuje po kafe jest pod nikiem nie poniedzialek ona , ma rozwolnienie jazni , jak lekuw nie wezmnie to popada we szal wszystkich obrasza , wmawia sobie ze we francji mnieszka i pracuje, a tak naprafde jest z horoszczy, naprawde uwagia bo ona lubi konsac i obrzucac ludzi wlasnymi otchodami apel nie wieszcie w to co pisze i mowi

Ach no to sami sie przekonata co to za bestja ale bendzie jusz za pozno

Lasico my tutaj mamy problem a ty o zeru piszesz nie poniedzialek ona jest naszm psychofanem tera mamy przechlapane jak curka prezydenta kasia tisk jo terz fan przesladuje

plebsie tydzien Cie nie bylo? wieśniara myślała nad tematem? hmm no nie powiem inteligetny jak Ty?, znowu zakladasz temat i piszesz sama do siebie, juz Ci pisałam kiedys ...skonczylas sie i to dawno, nawet dobrze nie rozbłysłas a już zgasłas...2 tygodnie tyle bylas na forum..bardzo bardzo slabo..w porównaniu do innych typu JUKEN słabiutko pozdrawiam plebs ze sklepu

Gość dalajlammaa
Oj widzę , ze ten Poniedziałek to nerwowa grubaska !:p Spokój siostro grubasko , nie jesteś sama , ja tez jestem grubasem , ale tym łagodnym i rozesmianym !!!!!!

Gość dalajlammaa
A to jednak Ty tak tu rozrabiasz !!! Hahahaah! jakaś Ty kochanie nerwowa . Uspokój się i wiesz najlepiej to zjedż sobie coś pysznego , poczujesz sie odprężona i swobodna . Obiecuję :D

Gość dalajlammaa
I w ogóle nie wiem dlaczego jesteś dla mnie taka niemiła ?

Hej dalej lamo u nas ok a nie poniedzialek ona to jak wczesniej pisalysmy to psychopata