Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lidzia...

reagować czy nie???

Polecane posty

Gość Lidzia...

moi sąsiedzi wiecznie się kłócą!!! mają 4 dzieci,nie są pijakami czy coś takiego... ale wkurwia mnie coraz bardziej te ich głośne awantury i te wszystkie "kurwa" "szmata" "wypierdalaj".... myslę,że się nie biją-no ale 100% pewności nie mam... wczoraj miałam ochotę zadzwonic na policję-no ale tego nie zrobiłam... ja rozumiem,że w małżeństwie wszyscy się kłócą ale to przekracza wszystkie granice...

Gość Lidzia...
no właśnie!!! boję się,że będę zwlekać,aż stanie się jakaś tragedia...

Gość ann _-_-_-
W sumie to powinni szanować też że żyją wśród ludzi i się zachowywać chociaż sama nie wiem jak bym się zachowała na Twoim miejscu, bo mogą mieć też takie podejście że to nie Twoja sprawa Gratisowe próbki słodyczy: http://www.freesweetsite.pl/join/50067 Wystarczy się zarejestrować i zamawiać :) Tutaj moje zamówienie: http://zapodaj.net/02382310e4b6.jpg.html

Gość Lidzia...
wszystko było by cacy,gdyby nie to,że mieszkamy "przez ścianę" ja w ogóle nie reagowałabym gdyby nie fakt,że tam leci taka "łacina" ja nie wiem,jak można sie tak wyzywać gdy dzieci są obok i słyszą....

Myślisz że policja by się tym interesowała? Uważam że nie. Zaraz by powiedzieli - dzieci zadbane,nie bite więc nic tu po nich. Jak już to zwróć im uwagę że w bloku mieszkają inni ludzie.Tylko musisz się liczyć z tym że możesz z nimi mieć jeszcze większe problemy.

Gość Lidzia...
no właśnie-sąsiad nie należy do zbytnio uprzejmych i sam wygląd odpycha...mój mąż też mówi,żebym dała sobie na luz że też zawsze mam szczęście do sąsiadów!

Wiesz co? Kiedy w TV bodajże "sprawa dla reportera" była podobna sprawa.Sąsiedzi kłótliwi,głośni itd. Prośby wszystkich sąsiadów nie pomagały.Aż w końcu się wkurzyli i napisali pismo do spółdzielni.Przyszła jakaś babka na wizytację,zobaczyła co i jak i dała ostrzeżenie że albo będą w zgodzie żyć albo się będę musieli wyprowadzić (i to niby zgodnie z prawem - nieprzestrzegania stosunków międzyludzkich czy jakoś tak :D) .Było bez zmian i dostali eksmisję. Może warto podpytać się innych sąsiadów czy jakiegoś radcy.