Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arnika122

rowerek stacjonarny, bieganie, dieta i a6w

Polecane posty

Gość arnika122

mam pytanko. milony razy probowalam sie odchudzac ale nigdy mi sie to nie udalo, nawet jak zrzucilam 3-4 kg to szybko tracilam zapał i kg wracaly- czesto z nawiazka. jestem typem leniucha i cwiczyc nie cwiczylam nigdy. kupilam nawet rowerek stacjonarny by nie musiec wychodzic z domu, ale to tez szybko sie znudzilo. stosowalam diete bialkowa (krotko), inne diety cud i nivi. Teraz sie zawzielam i planuje polaczyc zdrowa diete z mnostwem cwiczen. chcialabym zaczac 1 kwietnia, ale poniewaz mam goraczke i jakiegos wirusa( gardlo, katar, bola wszystkie miesnie i samopoczucie beznadziejne) moze odpuszcze jeszcze 2-3 dni i zaczne kolo srody. Pytanie moje jest takie.. zamierzam biegac docelowo codziennie ale zaczne od co drugiego dnia. wiem ze trzeba biegac dlugo ale kondycji nie mam zadnej i nie mialam nigdy wiec dla mnie 2 minuty biegu nawet wolniutkiego truchtu to nielada wyzwanie. Dlatego bede biegac tyle ile dam rade zaczne nawet od 5 minut. chce robic a6w i jezdzic na rowerku stacjonarnym okolo 15-20 min dziennie na poczatek. do tego dieta bez slodyczy, mcdonalda frytek i innego smieciowego jedzenia, z obnizona zawartoscia tluszczów i weglowodanow a wiecej bialka. nie jem owocow, tzn bardzo malo wiec zmusze sie do 1 dziennie i postawie na warzywa nie zapominajac o chudym miesku. jak myslicie czy to dobry plan? jestem laikiem w tej dziedzinie ale czytalam troszke i wiem ze systematycznosc poplaca. czekam na wskazowki i propozycje co moge zrobic wiecej, i jakis efektow moge sie spodziewac. czy realne jest 12 kg w 3 mies? wychodzi 1kg/tydz

jezeli uwierzysz w siebie to dasz rade. mi tez jest ciezko zrzucić kg . czesto szybko poddaje sie . a wiem ze nie moge. ze musze walczyc dla Mojego marzenia 57 kg pychota.;) Najsmaczniejsze jest bycie szczupłym. Jak będzie cieplej tzn gdzieś po 10 kwietnia zacznę biegać co 2 dzień.i bedzie do tego rowerek.

Gość *liliann
Hej, jeśli chcesz biegać to tu masz fajnie opisane jak najlepiej to robić, żeby nie zrobić sobie krzywdy i mieć korzyści :) http://www.odchudzamsie.pl/odchudzanie/jak-zaczac-bieganie-stuprocentowa-recepta-na-sukcess A przy reszcie nie pomogę... Ja jeżdżę od ponad roku na rowerze i bez efektu. Dlatego też będę biegała. A6W robiłam 3 razy, mięśnie były wzmocnione ładnie, ale żeby były widoczne to trzeba schudnąć, nie ma rady :) Powodzenia

Gość *liliann
Kuba987 pokaż swoje :) To kobiece forum.