Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JustMeeeee

Książka Piotra Czerskiego za darmo (ebook)

Polecane posty

Gość JustMeeeee

Jeżeli chcecie zapoznać się z pełną wersją książki Ojciec odchodzi wystarczy przejść na stronę internetową wydawnictwa Ha!art. Dostępna jest w formatach MOBI, EPUB oraz PDF. strona wydawnictwa: http://ha.art.pl/prezentacje/27-proza/2327-piotr-czerski-ojciec-odchodzi-pobierz-za-darmo-pdf-epub-i-mobi.html artykuł na ten temat: http://www.chcezadarmo.pl/2012/03/29/ojciec-odchodzi-piotra-czerskiego-za-darmo/#more-1683 Polecam, literatura współczesna jest naprawdę warta uwagi. Jak Wam się podoba twórczość Czerskiego? Macie dostęp do jakichś innych ebooków za free w Internecie? Pozdrawiam, JustMeeeee

Gość K.O.T.
dżizas, ktoś tu czyta Czerskiego? A czy Ty przypadkiem nie masz na imię Piotr? :]

Gość K.O.T.
tfu, sorry, nie Piotr, bo to Czerski, ale powiedzmy... Tadeusz?

Gość JustMeeeee
dlaczego niby Tadeusz? Mam na imię Ania, miło mi :P I bardzo lubię Czerskiego. Jak dowiedziałam się, że jest za free w Internecie to zdecydowałam się podzielić tym info na forum! Polecam!

Gość JustMeeeee
Znasz wgl jego twóczość?

Gość K.O.T.
znam jego twórczość, tak samo jak twórczość Tadeusza Dąbrowskiego ;]

Gość K.O.T.
Co nie zmienia faktu, że ten top umrze śmiercią naturalną, bo tutaj ludzie czytują raczej posty niż książki. A jeżeli nawet książki, to cudów nie ma, nie spodziewałbym się ambitniejszych albo zaangażowanych lektur.

Gość JustMeeeee
I to właśnie mnie przeraża w dzisiejszym społeczeństwie. Możliwe, że top faktycznie umrze, chociaż mam nadzieję, że może tym razem (skoro ebook jest za darmo) ktoś w końcu zainteresuje się przeczytaniem jakiejkolwiek lektury. Dla mnie osobiście jest to mega ważne, bez przeczytania kilku książek w miesiącu i Focusa (uzależnienie ;)) chyba bym umarła...

Gość K.O.T.
eee, ludzie zawsze mało czytali, nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Nakłady współczesnych autorów to 500-1000 egzemplarzy, chyba że autor (albo książka) jest medialny.