Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jankowski janek

SMIESZNE/ ZENUJACE sytuacje z Polakami za granica

Polecane posty

Gość jankowski janek

Najbardziej zalosni to są ci którzy wyzywaja po polsku. Przykład? Jakiś misio z niunia awanturujacy się bez sensu z tubylcem. Biedak mocny w gębie umiał tylko wyzywac placzliwym głosem ( cytuję, oryginalne nie tłumaczone) : You kurwa!! You kurwa pierdolona! " To było na Leyton, pewnie brał niunie do TkMaxxa po białe kozaczki, nie wiem. Wiem tylko że jak zaatakowany chwycił pierwsza lepszą deskę to misio zaskomlal i się uspokoił. A my z chłopakami nie mogliśmy że śmiechu. Jednak wstyd pozostał. Co kieruje naszymi rodakami? Czemu ah czemu? Macie jakieś podobne sytuacje których byliście świadkami za granicą?

kiedys w Edynburgu murzyn szedl druga strona ulicy a polacy krzyczeli, widze Cie!! nie widze Cie , o znowu Widze, to bylo ok 23, dodam ze murzynek szedl druga strona, a lapmy rozswietlaly jego postac co 15 metrow ;/

Gość falafelll
Ja powiem od siebie że zawsze jak taka patologia dresowa mnie mija to komentują pod nosem. Wiadomo że żadna ich nie chce ( kto by chciał takich przegrancow którzy są chodząca patologia aż rzygac się chce?) No chyba ze jakas dresiara bez wymagań jak oni sami :D

A mnie zastanawia czemu te nasze polskie dresy ( przedział wiekowy 20-25) mają takie kobiece głosy :D zwlaszcza jak przeklinaja albo się wzburza. Piszcza jakby conajmniej jaja im obcieli...

Gość asasasasqq
kur...juz ten durny temat byl!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! napisz ze nie lubisz typsiar pudernic i koksiarzy bedzie po bolu buhahaha

Gość jankowski janek
Daj linka do niby takiego samego tematu bo ja nie zakladalem żadnego tematu. A sytuacja świeża więc nie wiem o co chodzi :)

Gość jankowski janek
A dresy sa chyba ogólnie cofnieci w rozwoju więc może głos męski dostają po 30tce? Myślę że nie ma się co śmiać bo taki dres to w życiu nie miał lekko, nie miał czasu na takie pierdoly, musiał szybko dorosnac i zapomniał zmienić głos Tak ja to widzę.

Gość czeekkaamm soobbiiee_
Wlasnie kupilam sobie dresik na silownie :P a jacy fajni panowie tam przychodza uuu .

Gość to wyjedz i nie bedziesz miala
hahaaha malpka..hha wyobrazilam to sobie :D to sie nadaje na kawal :D ja pierdziu...ze tacy ludzie istnieja...

Gość to wyjedz i nie bedziesz miala
zenujace to jest..gdy wsiadasz do tramwaju..i slyszysz jak koledzy polacy przeklinaja co drugie slowo ...

na stacji benzynowej na car washu pracuje starszy gosciu z polski. Angielski na poziomie hello i nic poza tym... Zamisat powiedziec irolowi zeby podjechal samochodem do przodu forward powiedzial please four... Irol otworzyl okno i dal mu 4 jurki ha ha ha

Gość asdfghuyt
i co dalej?? bo nie wiem czy juz smiac sie :-/

Gość miecio bez zeba
na leyton i stratford widuje pelno drechow polskich, we wspomnianym tkmaxxie i sports direct az sie mnozy, raz slyszalam jak dwie laski na glos komentowaly na glos zakupy bielizny i jedna mowi do drugiej dawaj do przymierzalni zalozymy nowe a zostawimy im stare majtki.....

Gość stare majtkii?
No niestety znam pewną Polke ryczaca 40 która swoje stare majtki i biustonosze zistawia w primarku , peacocksie itp...jej córka nie lepsza kradnie że sklepów akcesoria. I co dziwne nie są wcale biedne.

Tesco,jestem na zakupach z corka i mezem. Stoi za nami jakas para.Po chwili dostalam w tylek wozkiem,obracam sie i patrze, a kobieta nic. Za chwile kolejny raz...wiec mowie czy mogla by przestac udezac mnie tym wozkiem,( po ang. do niej sie zwrocilam) odrysknela mi okey okey. I slysze jak mowi do swojego faceta..ty slyszales ta k**we ...jaka dama..zapomniala jezyka w mordzie. Zczelam sie smiac.. nie wiedzialam tylko ze ja tym tak wkurze Wyprowadzila ja ochrona ze sklepu

Gość dwashfeq f
co to za sklep tk maxx?

Gość umalowana___________
a google znasz??

Gość Lala na 1032!
A czy w tym sklepie nie ma tanszych ciuszkow np znanych firm np puma nike it'd? Te same np koszulki co w normalnych sklepach tylko ze tansze?

Gość Lala na 1032!
W USA chyba to tj maxx:) lubie ten sklep po co mam przeplacac w mollach np ta sama koszulke place 15-20$ mniej;)))

Gość Kawloon
1. Jade autobusem przez regent street w londynie, przede mna siedza 2 polki. opowiadaja sobie ile ktora miala wczoraj klijentow. dowiedzialam sie, ze od jednego smierdzialo, drugi byl ciapakiem, trzeci chcial loda przez 2 godziny...... moja rada do polek prostytutek - nie opowiadajcie sobie na glos w autobusach i kawiarniach o swojej 'pracy' bo wszedzie roi sie od polakow. 2. jade metrem, na przeciwko siedzi dwoch polakow i komentuja moj wyglad. kiedy wysiadalam na nastepnej stacji odwrocilam sie do nich i powiedzialam po polsku- narazie chlopaki. ich miny bezcenne

jak mieszkalam w Irlandii, ktoregos dnia na zakupach, w sklepie z bielizna damską, przechodzi kolomnie para, wielki łysy koks w dresie, i jego dama oczywiscie w bialych kozaczkach, ona przebiera sexy bielizne a on wyglada na kompletnie znudzonego, po chwili ona wyciagajac sexy koszulke do spania: "kochanie, nie sadzisz ze w takiej piżamce to byłoby tak sexy?" na co on niskim głosem, poddenerwowany: "sexy to by było bez piżamki!!!" haha umarłam, musiałam wyjść bo nie mogłam się powstrzymać od śmiechu :)

Gość ghjghkhjkhjkhk
hahaha....dobre

Gość pierdziuch z genewy
ya yebie a co łyse koksy i niunie w białych kozaczkach robia w irlandii? powaznie sie pytam :O

Gość pipi999
pod moja uczelnia siedzialo dwoch polskich pijaczkow, ja z siadlam na murku z ksiazka i czytalam sobie w oczekiwaniu na autobus, kiedy zaczeli dyskutowac o mnie juz tylko udawalam ze czytam, a mowili ciekawe rzeczy, jakie to wlosy i coby to ze mna w lozku nie robili. kiedy przyjechal autobus wsiadajac rzucilam im, ze mam juz chlopaka i dzieki za sugestie, ich miny bezcenne

Gość bujna wyobraznniaaa
mam wrazenie ze osoba nadena,wymysla sobie opowiastki rozne,ich zakonczenie zawsze jest takie samo......:D:D

Gość co za idiotka to pisze!____
tu numer 1--- haha trzeba bylo zobaczyc ich miny.... tu numer 2---- ich miny bezcenne tu numer 3---- ich miny bezcenne trzy zakonczenia z opowiadan ..dziwne ze wszystkie takie same!! dziwne ze opowiada je laska i jakie to ona wrazenie robi na chlopakach..a i te ich miny bezcenne buhahahaha

Gość psypsycholiczna
tego chyba nikt nie przebije, stoje w kolejce do przymierzalni w sklepie z uzywanymi ciuchami charity i slysze jak rozmawiaja w przymierzalni dwie polki: Urwij metke i schowaj do torby, tutaj nie ma czujnikow to nikt nie zauwazy! Krasc uzywane ciuchy?????

Gość stttefek
Norwegia, supermarket, kolejka do kasy. Przede mną dwie Polki z żopami jak szafa trzydrzwiowa, przed nimi gorąca Norweżka z idealnym ciałem ubrana po ichniemu (szary dres wcisniety w skarpetki). Nie zostawiły na niej suchej nitki w swoich komentarzach. Rzuciłem tekst do kumpla, Norwega po polsku na temat ich wiszących fałdów. Miny bezcenne. poza tym widziałem jak dwóch polskich wąsaczy "podrywało" laski nidaleko dyskoteki w sobotni wieczór. Panowie po 40stce w dżinsowych katanach z grubym, czarnym wąsem, ledwo trzymając sie na nogach łapali za rękę przechodzące dziewczyny (ok 16 lat) po czym bełkotali im teksty w stylu "choć się k**wo z nami j**bać". Dziewczyny nic nie rozumiały i wyrwaszy sie z uścisku obracały to w żart idąc dalej.