Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka3333333

Jak dyskretnie sprawdzić wierność faceta

Polecane posty

Gość karolciaoko
jeśli sobie nie ufacie ten związek nie ma przyszłości. Wiem co piszę... byłam ponad 5 lat z cudownym człowiekiem, ale pieniądze go zmienił... pogubiliśmy się i niestety nasze drogi się rozeszły. Ufałam mu, wierzyłam... ale on mnie oszukiwał... a wymagał ode mnie abym wierzyła mu :( same kłamstwa....

To, że dziś ktoś zda lub obleje test na wierność nie ma nic wspólnego z tym jak się zachowa za kilka lat. Ludzie się zmieniają.

Gość hbn,n,b,nb,n
taa, najlepiej nie sprawdzac a ktos bedzie nam rogi dopierdalal, zaufanie?a co to jest koorva, dobre sobie, teraz nikomu sie nie ufa, autorka ma racje,sprawdzaj go zebys byla pewna

Tak, najlepiej podsuwać atrakcyjne laski co miesiąc i czekać aż facet się zauroczy i pozna super ekstra kobietę, z którą okaże się ze ma 3 razy lepszy kontakt niż z nami i nas zostawi. Super plan.

Gość gość
jest tu jakas dziewczyna, ktora moglaby sprawdzic mojego faceta? Z okolic krakowa

Gość gość2
w jaki sposób?:)

Gość Angelika821
Gdy ja podejrzewałam mojego faceta o zdradę znajoma poleciła mi świetny sposób na sprawdzenie czy faktycznie mam się czego obawiać. Sposób jest banalnie prosty, mianowicie wystarczy sprawdzić SMSy swojego faceta, bo to właśnie w nich można najwięcej ukryć. Znajoma podała mi stronę internetowa, dzięki której mogłam sprawdzić wszystkie SMSy swojego faceta, bez dotykania jego telefonu! Po prostu jego SMSy zostały pobrane na mój komputer, a ja mogłam czytać do woli. Wszystkie SMSy, czyli odebrane i te wysłane również. Wam też polecam ten sposób, ta strona to: www.szpiegsms.tk Naprawdę goraco polecam, bo wszystko się wyjaśni w waszym zwiazku. :)

Gość gość
Nieźle kosztuje ten sms aktywacyjny. Czy jest to jedyna opłata czy potem ciągną ile się da?

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=1MSTO3JnDNg

Gość gość
Wszystko moze miec wpływ na wierność faceta wiec nie ma sensu go sprawdzać. Raz moze wam sie dobrze układać bedzie zakochany po uszy to odmówi okazji a kiedy będzie zle moze zdradzić. Nikt tego nie jest w stanie przewidzieć. Dlatego jak ktos tu juz wspomniał -mija sie to z celem.

Gość gość
Dziwne pytanie. Wszyscy wszystkich chca sprawdzac a nailepiej kogos nie siebie. Moze sprawdzimy kobiety? Jesli nie ufasz to zostaw go, tak bedzie lepiej dla wszystkich

Ja lubię płeć męską. Myślę,że nie ma sensu sprawdzać. Jak ktoś chce zdradzić, zdradzi. Poza tym myślę, że 2 osoby mają wpływ na to czy do zdrady dojdzie czy nie.

Gość Maria35xxx
Kochane polecam wam sprawdzić SMSy waszego partnera. Łatwo, szybko i przyjemnie, przez internet. Ja to robię regularnie i mam pewność, że jest mi wierny. SMSy odczytacie na tej stronie: http://www.szpiegsms.tk Nigdy mnie nie zawiodła! Polecam!

Gość gość
Ja mam 31 lat faceta młodszego o 4 lata i jesteśmy razem 9 miesięcy, nie powiem żebym nie była szczęśliwa bo jestem ale swego czasu mieliśmy dość długą przerwę jeżeli chodzi o spotkania mój facet nie powiem wkurzał mnie jak obracał się wśród kobiet które zapewne widziały by w nim swojego faceta i nie powiem że jestem zazdrosna i denerwuje mnie jak nic mimo że mu ufam nigdy mnie nie oszukał nie zdradził nie dał powodów to gdzieś tam jestem ostrożna i oceniam sytuacje która czasami się pojawia kocham go bardzo i związek z nim jest wspaniały ale jako kobieta będę go obserwac i mimo wielkiego zakochania jestem czujna

Gość gość
Dyskretna czujność nigdy nie zawadzi :).

Gość ana_maria

Ja myślałam, że jak mój coś będzie kombinować na boku to od razu kobieca intuicja i te sprawy. Troche tak ale nie do konca. Krył się tak dobrze, że 4 miesiące nie wiedziałam co się dzieje, normalnie mnie wkręcił w tą całą intrygę swoją aż w końcu gdy się wydało to jeszcze próbował zwalić na mnie wine!! A jak się wydało? Kiedy kolejny raz miał spotkanie służbowe to poszłam osobiście do firmy. Jego sekretarka z wyjątkowo piskliwym glosikiem powiedziała, że tak jest na spotkaniu do 20 itd no w porządku, dziękuje dowidzenia. Potem wrócił do domu to tak mnie skrzczał, że ludzie w firmie się smieją, koledzy mówią, że żona wariatka go sprawdza. Coś mnie tknęło. W firmie nie było nikogo poza tą sekretarką to kto niby miał krzyczeć? Jacy koledzy? Poszukałam w internecie i znalazłam sklep spyshop. Kupiłam niewiele myśląc podsłuch i dalam go mężowi w prezencie. Tak tak dobrze czytacie to byl podsłuch GSM ukryty  w sieciowej ładowarce samochodowej. Dziwnym trafem spotkanie służbowe bylo, jak sie pozniej okazało z piskliwą sekretarką i w hotelu nie rozmawiali na tematy służbowe. Dziś jak to piszę to się smieje, bo zycie ulozylam sobie na nowo. Ale pamietajcie, intuicja nie intuicja, jest wazna ale najwazniejsze zeby wziac sprawy w swoje rece. Trzymajcie sie cieplo babki i nie dajcie sie!!1

Gość Next

Nie ma zaufania to wypad. Sama roztrząsać się też nie mam zamiaru jak widzę że lawiruje. Adios.