Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciotkamariolkag

WAŚNIEWSCY W ROZMOWACH W TOKU!! OGLĄDACIE??

Polecane posty

Gość kiszkamodliszka
obejrzałam wlasnie co za masakra....

Gość bodom
gdzie można obejrzeć cały odcinek? bo się spóźniłam na rozmowy w toku a jestem ciekawa tego wywiadu

Gość parowkazserem
na 3 stronie masz linka

Gość pytaniawtejsprawie
Pytania bez odpowiedzi: przeczytajcie i oceńcie. Ja nikogo nie osądzam, od tego są instytucje, ale wiele mnie zastanawia i intryguje. Najbardziej jest mi przykro, że w całej tej sytuacji zapomina się o małej dziewczynce której to dotyczy. 1. Z kocykiem zabrała małą z wózka wracając po pampersy? Zazwyczaj koc zostawia się w wózku, gdy na chwilę zabiera się dziecko. Rozumiem, żeby nie zmarzł, ale zabranie pieluch nie trwa godzinę... 2. Dzis w RwT - gdy prowadząca zadała pytanie K. Jak to się stało, że miała obrażenie na głowie (po rzekomym napadnięciu) to B. nie pozwolił jej odpowiedzieć, a sam to zrobił - zemdlała - inna wersja jakaś... 3. Skoro są nieścisłości w zeznaniach powinni kogoś zatrzymać, do wyjaśnienia. Nie ma podstaw naprawdę? 4. K. bała się że B. zażąda rozwodu, jednocześnie przyznając że miała dostęp do newsów - aż huczało ponoć od nich w areszcie. B. w tym czasie na konferencji z Rutkiem powiedział że jej nie zostawi, bo tak został wychowany. NIE wiedziała o tym??? Kolejne kłamstwo? Nawet jeśli nie widziała tego w tv to ktoś jej przekazał info. To oczywiste teraz. 5. K. na początku rozmowy z ED miała uśmiech na twarzy, jakby była dumna, że będzie w tv. Gdy prowadząca zadała pytanie jak im się żyje sprawiała wrażenie, że zaraz będzie mogła opowiedzieć jak to jest inaczej, w świetle reflektorów, wyjazdy, nowe lokum itd. przepraszam, nie jestem psychologiem, ale takie odczucie moje było. 6. On pojechał samochodem, a żonę z malutkim (wcześniakiem) dzieckiem wysłał na spacer czy to nie dziwne? O tej porze zimą? Taki wcześniak potrzebuje specjalnej troski. 7. Ponoć przed 18 tego feralnego dnia B. Wstawił coś na portal społecznościowy, jakby szykował sobie alibi, ale nie było go w domu, bo wyszedł. 8. Najpierw te pieczarki, kolega, drewno. O co chodzi? 9. Żałoba? Oni najmniej mówią o dziecku. Sami od siebie nic. Tylko gdy są zapytani. Wtedy miny bledną.. O czym wtedy myślą? 10.Zachowanie B. Gdy się dowiedział o śmierci M. tak zachowuje się człowiek, który o niczym nie wiedział? On był spokojny i nie zaskoczyło go to. Bardziej chyba skupiał się na tym jak dalej potoczy się wszystko. Bo jak inaczej można to zrozumieć? 11.Nowy laptop? Ile dni wcześniej kupiony? Są różne wersje podane przez B. nie wymyślone przez dziennikarzy. Stary bez dysku w jakim celu dysk zniknął? 12.Wariograf? Ktoś sprawdzał jak oszukać? Skąd pewność że K.? Może razem? On się poddał, ona nie, a teraz żadne z nich. Dlaczego? 13.Jak dziecko ubrane ciepło (zimą) może spaść i zabić się? 14.Jak można nie udzielać pomocy, nie wołać, nie krzyczeć? Nie wzywać karetki? A w końcu jak po teatrze z porwaniem wzywać karetkę? 15.Czemu K. Się tak śmiała w piątek wchodząc na konferencję, a potem siedziała jak kukła? Skąd ten uśmiech? W takiej sytuacji? I jeszcze w se podczas wywiadu ma minę niezłej cwaniary? Skąd takie zachowanie, czy to jest normalne? 16."Bałam się tego, co Bartek sobie pomyśli. Że może ja się zachowałam nieodpowiednio" - tymi słowami Katarzyna W. wyjaśniła, dlaczego wymyśliła wersję z porwaniem. -- a pozorowanie porwania to było odpowiednie? Zamiast szukać pomocy u męża ratując wspólnie dziecko? Uważam, że prawda wyjdzie na jaw. Nie osądzajmy, możemy tylko się domyślać, zastanawiać. Jest wiele niejasności coraz więcej się pojawia. Bo państwo W. Często rozmawia z mediami. Dzisiaj po 21 w ttv okazało się, że to się zmieniło i już nie tak chętnie chcą rozmawiać z dziennikarzami. Stronią, unikają. Dlaczego? Coś ukrywają?

Gość ja to bym ich...
FARSA nieprawdopodobne co to się dzieje na tym świecie z morderców robi się celebrytów medale im jeszcze dajcie za wspaniałe aktorstwo brawo

Gość terefereee
mozna gdzies obejrzec w necie?

Gość terefereee
super nie moge tego obejrzec bo przebywam teraz w polsce :/ ma ktos moze inny link

Gość sensuniemasensuen
to co że przebywasz w polsce?? ja tez a ogladam :P

Gość terefereee
oj zjadlam ''nie'' chodzi o to ze nnie przebywam teraz na terenie polski i wyswietlil mi sie komunikat ze nie moge ogladac nic z tej strony

Gość sensuniemasensuen
aaa no to chyba nigdzie nie zobaczysz, chyba ze w nocy na tvn bedzie powtorka

Gość terefereee
aaa jajaj o 3.40 :) ta powtorka to ja juz dawno brzuszkiem do gory bede spala no ale dzieki

Gość echmmm
za duzo w dalszym ciagu pytan bez odp. Pobawilam sie troche w Cala Lightmana i wydaje mi sie ze bardziej winny jest ojciec niz matka. Oboje klamia jak z nut (poza opowiescia wiezienna, kiedy to jest zaangazowana w to co mowi i na sile nie robi min), ale w niej widac pozytywne uczucia do dziecka, jak mowi ze kocha-to chyba mowi prawde, natomiast ojciec mam wrazenie ze po prostu jej nie lubil i mu w czyms przeszkadzala. podejrzewam ze cala historia z porwaniem to byl jego pomysl, tylko wystawil zone, bo bardziej watpliwa jest napasc na faceta niz kobiete. Ja chce wierzyc ze to byl naprawde wypadek. okropna szopka juz to jest niesmaczne i przerazajace w jakim swiecie zyjemy i czym sie zywimy

Gość ojklopoty
ja byłam po prosty w WIELKIM SZOKU jak zobaczyłam z kim będzie dziś rozmowa w RwT:( dziwię się bardzo, bardzo... o ile ceniłam sobie i lubiłam p. Ewę Drzyzgę, to po dzisiejszym odcinku czuje dziwne do niej odczucia. po prostu jak można robić z tych ludzi :gwiazdy"?? nie wiem jak to jest, czy to np. p Ewa ma też wpływ z kim będą rozmowy, ale nie mogła tak po prostu nie zgodzić się?nie podobało mi się jak podczas rozmowy pani Ewa próbuje współczuć(może naprawdę współczuję, ale jako osoba publiczna powinna być bardziej neutralna moim zdaniem, bo dla wielu ludzi jest nawet autorytetem) dziwię się ze w tv tego wywiadu z gwiazdorami nie komentowali, bo naprawdę motała się w odpowiedziach p Katarzyna... co to tych jej min, uśmieszków - już na samym wejściu była dziwnie zadowolona:// pewnie i jest na tych psychotropach, ale wtedy nie idzie się do telewizji, chyba normalne, więc po co ta szopka?!!byli i ona i on kompletnie pozbawieni jakiś emocji, przecież stracili dziecko!!!sztuczne to było, - ja nie wydaję osądów, ja stwierdzam tylko i komentuję jej zachowanie, a co wyjdzie jeszcze na jaw - zobaczymy. nie lubię komentarzy w tv o tym, że ludzie się za bardzo wczuli, linczują ich itd. przecież to oni zgłosili się do tv i dali na to przyzwolenie, więc niech nie mają wątów!!!!co za ludzie... niedługo pewnie zaproszą ich do tanca z gwiazdami, naprawde. co to za kraj, ze jak ktos batona w sklepie ukradnie - idzie od razu do więzienia, a jak taka tragedia się stanie, to nic się nie dzieje... DRAMAT PO CO SIE PCHAJA DO TELEWIZJI

mąż wybaczył żonie że zabiła ukochaną córkę??? Moim zdaniem oboje to zrobili z premedytacja

Gość ojklopoty
aa, i jeszcze jedno - od kiedy z osób ktore sa winne, (czy winna) robi się ofiary, - chyba tylko w Polsce... mamy im współczuć??! chyba jakiś żart, no ale telewizja może wszystko:// to współczucie w oczach Drzyzgi mnie dobiło.

Gość ojklopoty
oczywiscie chodzi mi o współczucie względem tych Wasniewskich, ich obecnej sytuacji... sami sobie tego piwa nawarzyli, i czy to ich sprawka czy nie - szum wokól siebie oni wywołali.

Gość takakakaka
ludzie zabijają własne dzieci, a my z mężem od 5 lat nie marzymy o niczym innym niż własna pociecha... życie jest niesprawiedliwe i do bani!

Gość ojklopoty
a zobaczcie sobie B.W. na facebooku, jaki z niego rycerz!!

Gość clown_and_balloons
Drzyzgi nigdy nie lubiłem :// wyrachowana, zimna, fałszywa baba... a do tego głupia i chamowata... jeśli tego nie widzicie to jesteście ślepi ... że też Polski nie stać, na naprawdę jakąś fajną, mądrą i sympatyczną kobietę do tego typu programu :/... przykre...

Gość frewegh
podajcie linka do fb bartka

Gość frewegh
ojklopoty zgadzam sie z tym co napisalas w 100% takie same mialam odczucia zwlaszcza co do ewy

ogladalam wczoraj na youtube ehh ja juz nie mam slow, nie chcialam oceniac odrazu tego co zrobili, wierzylam ze to przypadek, ale teraz to najchetniej sama bym tych ludzi pozabijala a do Bartka to ja kiedys na fejsie pisalam, przeciez nie trudno go tam znalezc

Gość frewegh
na youtube?? gdzie to znalazlas ja szukalam na yt i nie ma a chcialam jeszcze raz zobaczyc

a nie pamietam :D pisalam ze zrobil ze swojej wlasnej zony morderczynie a ja nadal mocno wierze ze to on zabil to dziecko to byla dluuugo wiadomosc, ale swinia nigdy nie odpisal

Gość frewegh
Lady Love pdoobna jesteś do włodarczyk zwlaszcza na tym zdj z aparatem :D