Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość [ooigbdnd]

Spotkanie z byłym- co myślicie???

Polecane posty

Gość [ooigbdnd]

dzisiaj dostalam smsa od byłego, z którym rozstałam sie 2 tyg temu. nic w tym czasie nie pisal, nie dzwonil-jakby zapadl sie pod ziemie. dzisiaj nagle sms od niego ,ze zaprasza mnie jutro na kawe, czy mozemy sie juz umówic. jak mysliscie po co???? bylismy razem prawie 3 lata, mieszaklismy razemn

Gość [ooigbdnd]
albo znalazl nowa kobiete i chce sie pochwalic,ze jest szczesliwy, chce utzrymywac kontakt kumpelski

Gość [ooigbdnd]
meiliscie kiedys podobna sytuacje?

Gość p. anna karenina ;
z moich obserwacji wynika, że są tylko 2 opcje chęci spotkania się: - albo chce wrócić - albo mu się w związku nie układa skoro rozstaliście się 2 tygodnie temu to obstawiałabym opcję nr1. a z jakiego powodu się rozstaliście?

Gość [ooigbdnd]
p. anna karenina ; były byl pracoholikiem, praca, kariera byly dla niego najwazniejsze w zyciu i mowil o tym otwarcie. gdy mielismy kryzys w zwiazku po 1 roku bycia razem pisal do bylj ze mnie nie kocha,ze kocha ja i zaluje ,ze nie maja dziecka. jego byla jest juz od jakiegos czasu mezatka. watpilam bardzo w jego milosc do mnie,dlatego powiedzialam,ze skoro jestem dla niego tak wazna jak mówi,to chciclam sie zareczyc. on powiedzial,ze nie czuje sie gotowy, nie chce tego i tego nie zrobi. a w trakcie roztsania gdy zapytalam na spokojnie , czy nie bedzie mu zal zakonczyc tego zwiazku??? odpowiedzial,ze nie...

Gość [ooigbdnd]
szkoda,ze nikt sie nie wypowie bo nie wiem co myslec o jego zachowaniu

Gość p. anna karenina ;
:( nie spotykaj się z Nim, on Cię nie kocha. zajmij się swoim życiem 🌼

Gość [ooigbdnd]
p. anna karenina ; dlaczego tak twierdzisz???

Gość [ooigbdnd]
i skoro nie kocha jak piszesz to po co chce sie spotykac???

Gość hsderwyrwa
Jak mieliscie kryzys to On pisal do swojej bylej,ze za nia teskni izaluje,ze nie ma z nia dziecka???

Gość [ooigbdnd]
hsderwyrwa tak

Gość [ooigbdnd]
potem twierdzil,ze nie bylo to pisane na prawde tylko w zartach, bo mielismy kryzys

Gość hsderwyrwa
Zajebisty zart :/ 😠 Wiesz co....odpisz mu,ze jutro nie masz czasu,ze moze np.w sobote spotkacie sie .. niech wie,ze nie jestes na kazde Jego zawolanie...wiem,ze latwo powiedziec ale trudno,badz silna

Gość [ooigbdnd]
hsderwyrwa napisalam mu, jak proponowalas,ze moze spotkamy sie w sobote bo jutro nie mam czasu odpisal,zeda mi znac czy da rade

Gość daj sobie z nim spokoj
to co piszesz widac ze nie jest normalne, szkoda twojego czasu, ukladaj zycie od nowa bez jakiegos pracoholika ktory w kryzysie wyznaje bylej milosc ;/

Gość [ooigbdnd]
kobieta podwójna dlaczego głupia?

Gość hsderwyrwa
Wg.mnie tez nie ma sensu ukladac sobie zycia z facetem,ktry z czasie kryzycu pisze do bylej,ze zaluje,ze nie ma z nia dziecka......kobieta zakochana (mowa o autorce) nie mysli trzezwo.....dobrze,ze mu napisalas,ze jutro nie masz czasu i niech On Ci nie dyktuje warunkow! Tak z ciekawosci,kto zerwal ten zwiazek? Ty czy ON?

Gość sdsdsd
ja bym sie z nim spotkala tylko po to by powiedziec mu jak bardzo dobrze ukladasz sobie zycie na nowo i ze on swoja szanse juz mial. teraz za pozno. n nie wie co moj facet musialby zrobic by mnie do siebie na nowo przekonac po tym wszystkim co on powiedzial tobbie i jak postapil. chyba oczekiwalabym jedynie oswiadczyn:):) jesli jemu naprawde na tobie zalezy to nie cofnie sie przed niczym JESLI MU ZALEZY

Gość daj sobie z nim spokoj
napisała to "watpilam bardzo w jego milosc do mnie,dlatego powiedzialam,ze skoro jestem dla niego tak wazna jak mówi,to chciclam sie zareczyc. on powiedzial,ze nie czuje sie gotowy, nie chce tego i tego nie zrobi. a w trakcie roztsania gdy zapytalam na spokojnie , czy nie bedzie mu zal zakonczyc tego zwiazku??? odpowiedzial,ze nie..." dziewczyno nie oszukuj sie i nie doszukuj czyjejs wypowiedzi potwierdzajacej to co chcesz zobaczyc, dobrze ci radzimy daj spokoj, szkoda cie dla kolesia ktory ma cie gleboko

Gość [ooigbdnd]
hsderwyrwa on twierdzi ,ze sie staral dla tego zwiazku,ale jakos tego nie widzialam i w pewnym momencie powiedzial,ze ma dosc, bo nie widzi rezultatow i oznajmil mi,ze chyba rowniez sie z nim zgodze,ze to dalj nie ma sesnu. ogolnie ja mialam na wszytsko i na niego za przeproszeniem wyjebane, bo tak sczzerez oczekiwalam oświadczyn z jego strony, a ten sie ostro zapieral,ze tego nie che , bo nie czuje i nie wie kidy poczuje,ale jak go naprawde kocham to mam na niego poczekac

Gość [ooigbdnd]
wiem dziewczyny,ze dobrze mi radzicie al mega ciezko jest teraz myslec racjonalne,ale bardzo mi pomagacie i ciesze sie,ze tutaj napisalam, bo pewnie teraz skalalabym z radosci,ze napisal do mnie i wmawiala sobe,ze pewnie mnie kocha

Gość hsderwyrwa
Po 1wsze...NIGDY nie nalezy naciskac na oswiadczyny bo najzwyczajniej w zyciu facet wsyatrszy sie i ucueknie...... Ja cos czuje,ze Twoj EX mogl uciec w rece bylej albo ma kogos nowego.... Jak sie spotkasz z Nim i porozmawiasz szczerze to moze dowiesz sie co i jak dalej

Gość [ooigbdnd]
w rece bylej na pewno nie uciekl, bo ona jest juz mezatka i mieszka w innym miescie, jest prawdopodobne,ze znalazl sobie nowa kobiete,ale watpie bo jest mega pracoholikiem, pewnie ostro teraz flirtuje spotkam sie z nim w sobote, zobaczymy co powie

Gość bgnthjm
glupia jestes , masakra sama sie pchasz w paszcze lwa

Gość [ooigbdnd]
:(

Gość znznzkjzln
spotkałaś się czy nie?

Gość [ooigbdnd]
napisalam mu,ze dziisaj nie mam czasu czy mozemy to przelozyc np na jutro? (sobote) odpisla,ze da mi znac czy da rade