Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

idzty

córka nie chce piersi :((( poradzcie cos..

Polecane posty

hej dziewczyny mam problem ogromny wrecz.. Moja corcia ma 3 miesiace.. od poczatku byl problem z karmieniem, strasznie male brodawki ale udalo sie bo pomogly mi nakladki, probowalam bez ale ona strasznie plakala. Teraz mam wieksze zmartwienie.. zawsze myslalam ze mam bardzo nerwowe i placzace dziecko, bardzo ją kocham i chcialam karmic piersią dlatego zmienilam szkole na zaoczną żeby miec dla niej wiecej czasu itp. Kiedy przyszedl pierwszy weekend szkoly musialam ja zostawic u babci bardzo sie balam ze babcia sobie nie poradzi poniewaz malutka nerwowa ściągnelam mlleka, jak babci by nie starczylo to miala modyfikowane i ku mojemu zdziwieniu babcia powiedziala ze moja corka to aniol nie dziecko, i tak kilka razy az w koncu sama sprobowalam dac butelke i faktycznie koniec placzu, malutka szczesliwa mniej nerwowa, a ja dalej probuje, nie chclama rezygnowac z piersi, boje sie ze utrace z nia więź i jest mi przykro ze tak mi to wszystko pod gorke idzie. Nie wiem czy dalej walczyc czy juz sie poddac, boje sie ze odnioslam porazke. Bardzo chcialam karmic i nie wiem co dalej, babcia radzila zebym przestala meczyc corcie wiec za kazdym razem kiedy staram sie podac piers a ona zaczyna histerycznie plakac daje butelke, bo juz nie wiem co zrobic. Teraz przynajmniej wiecej sie cieszy niz placze. Tylko ja mam jakies wyrzuty sumienia, duzo sie naczytalam jak karmienie piersia łączu itp naprawde nie wiem co dalej robic. Dodam ze w nocy jedynie karmienie jest normalne nie wiem dlaczego w dzien tak nie jest.

Gość Aska kraska
Przejdz na forum o macierzynstwie tam napewno ci poradza tu jest ogolne wiec napewno bedzie mniej pdpowiedzi..

Gość Zenobia W.
my tutaj gardzimy ciężarówkami, staraczkami i młodymi maciorami, także zastostuj się do rady Aśki :classic_cool:

Gość merkury
odciagaj pokarm najdłużej jak się da i dawaj w butelce, jakąś porządną Medelą najlepiej, dziecko będzie zadowolone i zdrowsze, i ty też nie bedziesz się stresowala,

nie jestem starą maciorą mam 19 lat i po ciazy wygladam super.. dostosowalam sie do rady i dostalam duzo odpowiedzi.. mam madele ale nie zawsze udaje sie tyle ściągnąć ile ona ma ochote zjesc.. dodam ze je bardzo duzo.. a taka malenka sie urodzila bo tylko 2,500.