Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coteraz

lubie jak mocno wieje wiatr lubie jak leje deszcz

Polecane posty

Gość beeeerrrryyy
Też tak mam, lubię gdy walą pioruny leje deszcz, a ja sobie siedzę w pod ciepłym kocykiem i piję herbatkę i oglądam tv, a gdy swieci słonce to nic mi się nie chce.

Gość trushi
ło amtko ja mam tak samo i wszyscy mnie za dziwaka maja, bo nie przepadam za słońcem i wysokimi temperaturami ;P a deszcz uwielbiam

Gość tanatos2012
też uwielbiam burze i ulewy, niestety w mojej okolicy sezon burz trwa w sumie tylko 3 miesiące (czerwiec, lipiec, sierpień), w maju i we wrześniu to naprawdę rzadkość, a porządne burze zdarzają się jeszcze rzadziej, ostatnia porządna burza była u mnie 9 lat temu, kilka lat temu około 10 km ode mnie przeszło tornado, a u mnie nawet porządnej burzy nie było :o

Gość tanatos2012
ogólnie lubię albo jak jest burza, albo jak świeci słońce i jest ponad 30 w cieniu, inna pogoda mnie muli :o

ja też tak mam. im mocniej słońce grzeje tym gorzej się czuje zarówno psychicznie jak i fizycznie, a kiedy pada, leje i ciska piorunami czuję się doskonale

hehe mi tez rozpierdala wlosy dlatego tez uwielbiam nosic czapki,wtedy nikt niewidzi moich potostanych kłaków:D

Gość rerwerwerwer
też przepadam za deszczem....

ja tez uwielbiam taka pogode moglabym godzinami patrzec na szalejaca wichure i mega ulewe

Gość wiatrowskaz
Dobrze byłoby też wiedzieć w którą stronę wiatr wieje i z jaką prędkością :) A przy okazji można sprawić sobie niebanalną dekorację do ogrodu, na balkon, dach, bądź też taras - jak kto woli ;) No np. tutaj coś takiego: http://www.twojpasaz.pl/Wiatrowskazy__Wiatraki-k52-0-3-d.html

Gość mloda mama 1985
mam to samo, jak zaczyna wiac przed burza i robi sie mroczna to czuje super energie, jak jest burza tak samo, i fakt moze juz mniej ale tez mialam napady leku:)

Gość izkkkkkkkkkkkka
ja lubie tez takie nietypowe warunki pogodowe, mam raczej nostalgiczne usposobienie 1.uwielbiam jesienne mgły rano, jak krople rosy/mgly otulaja pajeczyny itp 2.zapach po burzy w wlecie, parno ,duszno, parujaca ziemia, skoszona trwa i taka cisze po burzy wlasnie 3.blyskawice w nocy 4.mgle w mrozny dzionek, tak szaro buro ponuro i mgla,niekoniecznie snieg musi byc 5.i swit w bardzo mrozny dzien, wrecz siarczysty mroz, ten zapach dymu z kominow...................ech

Gość prezenttoja
a wczoraj to byl prawdziwy raj:)

Gość ostrozen warzywny
ja tez uwielbiam czym mocniej wieje tym lepiej.