Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guulka na jezyku

nie stać nas na mieszkanie

Polecane posty

Gość guulka na jezyku

Wraz z mężem nie mamy mieszkania. Mąż pracuje w Niemczech, ja w biurze. Nie mamy nawet zdolności kredytowej, ponieważ mąż nie ma umowy na czas nieokreślony. Powiedzcie mi czy też taka sytuacje macie? Ile czasu mamy wynajmować mieszkanie. Czy Polska nie może nam zagwarantować normalnego życia?

Gość też nie mam mieszkania
mam 32 lata całe dzieciństwo mieszkalam w wynajetym z rodzicami i bratem i chyba też umrę w wynajetym teraz wynajmuję pokój w Niemczech u jednej rodziny też tu pracuję do Polski nie wracam Bo nie mam gdzie tam mieszkać na wynajem tam nie zarobię Więc zostaje tu.

Gość guulka na jezyku
czy sami bogacze sa tutaj ? mający piekne domy i mieszkania

Gość guulka na jezyku
strasznie jest w Polsce, jednak nie wyobrażam sobie wyjazdu do meża. Chce aby moje dzieci wychowywały się w Polsce, chociaz tutaj nic nie ma!

Gość też nie mam mieszkania
Może jednak warto spróbować ? Dla dzieci byłby to lepszy start w życie Polska to ścierwo a raczej warunki jakie w niej panują

Gość guulka na jezyku
tylko boje się wyjechac. Sa tam jakies bonusy na dzieci? bo ja nie znam jezyka

Gość nas tez nie bylo stac
Kredyt wzieli tesciowie, bo razem mają ok. 15 tys zarobkow i tez mieli problemy, zeby dostac 300 tys, bank dal im przy tych zarobkach(!) tylko 215 tys. Oni wzieli kredyt a my im dajemy na splate rat, nie bylo po prostu innej opcji.

Gość nas tez nie bylo stac
Kredyt wzieli tesciowie, bo razem mają ok. 15 tys zarobkow i tez mieli problemy, zeby dostac 300 tys, bank dal im przy tych zarobkach(!) tylko 215 tys. Oni wzieli kredyt a my im dajemy na splate rat, nie bylo po prostu innej opcji.

Gość guulka na jezyku
tylko ani moi rodzice, anie teściowie nie maja takich zarobkow zeby dostac kredyt

Gość djkshfjs
jest przekichane, my z mężem tez bez mieszkania... mieszkamy z rodzicami za sciana ,bo na wynajem tez szkoda kasy ładować, ale ile można tak zyc... niestety przy naszych zarobkach nie uzbieramy, na spadek tez niemamy co liczyc i na to ze ktos nam da... realia sa przerazajace.... zastanawiamy sie nad kredytem.... zobaczymy co nam powiedza

Gość nie wiem jak bedzie z mna
"tylko boje się wyjechac. Sa tam jakies bonusy na dzieci? bo ja nie znam jezyka" do roboty sie wes!

Gość guulka na jezyku
"wes" a ty marsz do słownika