Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panikaaa straszna

Krwawienie z odstawienia.

Polecane posty

Gość panikaaa straszna

Witam. Przyjmuję drugie opakowanie tabletek antykoncepcyjnych. W poprzednim miesiącu krwawienie z odstawienia wystąpiło w czwartek przy 3 tabletce placebo. A więc w tym miesiącu krwawienie powinno przyjść dziś. Niestety dzień się już powoli kończy a krwawienia nie ma. To moje pierwsze tabletki i nie wiem jak to powinno być i z każdego powodu panikuję:) gdybym miała możliwość to kupiłabym test i go zrobiła ale ani dziś ani jutro nie mam takiej możliwości. Czy krwawienie zawsze występuje w tym samym dniu? Czy może występować w różne dni? A co jeśli nie wystąpi? Mogę zacząć obawiać się o ciążę czy to normalne? Za pomoc bardzo dziękuję i proszę się ze mnie nie śmiać strasznie panikuję,bo nie mam pojęcia co może i co ma dziać się z moim organizmem przy tabletkach...niedoświadczenie,niewiedza... Z góry dzięki... Pozdrawiam...

Może występować w różne dni. Ja pamiętam, że na początku pojawiało się podczas przyjmowania tabletek placebo, a teraz pojawia się dopiero w dniu kiedy mam wziąć pierwszą tabletkę z nowego opakowania. Jeżeli przyjmowałaś wszystkie tabletki prawidłowo, nie brałaś innych leków, nie miałaś biegunki/wymiotów to nie masz powodu do zmartwień. Dla pewności przed rozpoczęciem kolejnego opakowania zrób test.

Gość Paaaanikaaa staaaszna
Dziękuję bardzo za odpowiedź. No nic z tych rzeczy nie wystąpiło,tabletki brałam bardzo regularnie-równo 20 dzwoni przypomnienie i gnam brać tabletkę:D mało to normalne ale ja już tak mam:D... Dzięki...