Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morelowy top

jak się zachować

Polecane posty

Gość Morelowy top

Witam, pytanie jak w temacie. Zapisałam się na kurs, który jak sie okazuje przez kilka spotkań będzi eodbywał się tam gdzie pracuje/ował mój ex i istniej pewne prawdopodobieństwo że go spotkam. Chciałabym tak się zachować, żeby poczuł, że jest mi już bardzo obojętny i że żałuję spędzonych z nim lat. A boję się, że zareaguję bardzo agresywnie i powiem, żeby sp......ał.

Kobieto, Ty go jeszcze kochasz. Nie szuka się zemsty ani wtedy, kiedy się kocha, ani wówczas, gdy miłość mija. To niskie.

Gość Morelowy top
A czy ja powiedziałam, że chcę zemsty. Chcę tylko zachować się najbardziej obojętnie jak tylko można. nie mam zamiaru go tam ani szukac, ani zaczepiać, ale obawiam się, że on jeśli mnie zobaczy to wykorzysta tą okazję, bo czsami do mnie pisze, ale ja nie odpowiadam. Chciałabym juz nigdy go nie spotakć, na ulicy udałabym, że nie widze i przeszła na druga stronę.

Morelowy top Chciałabym juz nigdy go nie spotakć, na ulicy udałabym, że nie widze i przeszła na druga stronę. Nie masz innego wyjścia jak zmienić planetę, bo jak mówi powiedzenie "góra z górą się nie spotka, człowiek z człowiekiem zawsze"

Przechodzenie na drugą stronę, unikanie kontaktu wzrokowego, udawanie, że się nie widzi - to są metody smarkaczy. Nie da się nie spotkać osoby z którą się było. To nieuniknione. Dorośnij bo widzę, że emocjonalnie stoisz nisko.

Piszesz że spędziłaś z tym człowiekiem parę lat ale czy wszystkie były takie złe, że nawet spotkanie po jakimś czasie jest taką traumą dla ciebie?

Gość Morelowy top
A co to za różnica? Nie mam ochoty na żadne kontakty z nim i koniec.

Gość Morelowy top
Nie nie mam zamiru rezygnować z kursu, niczego już mi nie odbierze i dlatego chce się przygotować na wszelki wypadek.

a ja bym tam podeszła do niego jakbym go zobaczyła zagadała i takie tam na luzie

Ja wiem z własnego doświadczenia że wcześniej przygotowane scenariusze nie zdają egzaminu :( Reakcja organizmu może być zgoła inna od tej którą byś chciała i możesz zachować się tak jakbyś nie chciała:)

Gość a tam cicho być i nie piskaj
Chciałabym tak się zachować, żeby poczuł, że jest mi już bardzo obojętny i że żałuję spędzonych z nim lat. podzielić to na dwie części poczuje że jest obojętny jak go potraktujesz jak kolegę z pracy i nic więcej poczuje że żałujesz z nim spędzonych lat jeżeli zobaczy że jesteś szczęśliwa bez niego bo masz innego albo dobrze Ci samej