Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość precz z polskaaaaa

jak wy jako matki

Polecane posty

Gość precz z polskaaaaa

możecie rodzić i patrzyć na to, że wasze dzieci będą klepać biedę i zapierdalać całe życie p oto aby przeżyć, przecież teraz już mamy pracować do 67 lat, a za 20-30 lat jebana solidarność doprowadzi do tego, że do 70 lat będziemy pracować

Gość kolejny temat nieudacznika
nie chciało się uczyć? nie chciało się zdobyć dobrego zawodu? to strzel sobie w łeb, a nie zwalaj na sytuację w kraju :O

Gość dsfluizaaa
to 3/4 mieszkańców naszego kraju musiałoby sobie strzelić w łeb, nie każdy umie oszukiwać

Gość jadżka345543
jak rodzić jak nie ma pieniędzy na rodzenie w polsce

Gość irka12345
my jako matki mamy nadzieję, że ten naród kiedys się wreszcie qrwa obudzi... wywal z domu telewizor na poczatek i włącz szare komórki

Gość sddfgbtrgtwdqs
mnie wpieprza to,ze nasz kochany rzad doprowadził do tego,ze żona nie moze po zmarłym męzu ,,dziedzyczyc,, emerytury :O ja sie zastanawiam co bedzie z wszystkimi matkami ktore ,,poswieciły,,kariere dla dobra dzieci,i mialy np.7 dzieci i sie nimi opiekowaly ?? wyglada na to ze to nic nie znaczy,ze rodzina jest niczym,ze trza sie ograniczyc do jednego dziecka ,albo wcale i jak najszybciej wracac do roboty,albo jej szukac :O bo nie bedzie potem na chleb na starosc.TO CHORE! CHORE TO CO SIE W POLSCE DZIEJE!!! nic tylko sie zalamac!! to jest dramat!

Gość dfghhh
to po huj tyle rodziły, jak głupie to dobrze im, nie stać to się nie rodzi

Gość uollll
Jezu, kto teraz rodzi po 7 dzieci, chyba wam pizda całkiem mózg przysłoniła, mnie na jedno nie stać, a mowa o 7 dzieci, litości, co za patologia, ty myślisz,ze kto będzie zapierdalał na tą twoją siódemkę, narodziłaś sobie to teraz zapieradlaj

Gość pierdupierdu
Dzisiaj mnie stać ,a skąd moge wiedziec ,co będzie za rok,dwa:(

Jakie oszukiwać? Co ty pieprzysz? Banda nieudaczników! Można żyć godnie i dużo zarabiać, tylko trzeba było wcześniej coś z siebie dać!!! Uczyć się czegoś przyszłościowego i zdobyć dobry zawód! A nie od podstawówki na ściągach jechać, maturę kupić, na studia pójść byle jakie, byle tylko były, dyplom kupić... Do roboty, nieroby, a nie na Polskę narzekać!

Gość pomarorange
To ja powiem tak-mam wyższe wykształcenie w dobrym kierunku, znam 2 jezyki, biegle piszę na maszynie i na komputerze, w swoim zawodzie wykonywanym mam uprawnienia a mimo to moja pensja jest niewiele wyższa od najniższej krajowej-a odpowiedzialność w pracy ogromna. I co? I pracuję za te grosze,bo widzę sens swojej pracy,wiem,że mogę zrobić coś dobrego. Niestety w takim kraju mieszkamy. I tu się zgadzam-chwilami jak słyszę jakie zarobki dorywcze i nieoficjalne mają osoby których resocjalizacją mam się zajmować to śmiech na sali. Ale co poradzić? Albo będę zarabiać krocie i wykonywać pracę której nie lubię,albo zarabiać grosze i robić coś co daje mi poczucie realizacji i spełnienia...

To gówno, a nie dobry kierunek

Gość wy chyba jestescie nienormalni
co wy pierdolicie, takie bezrobocie a wy karzecie mi szukać dobrze płatnej pracy, gdzie, chyba w kosmosie, bo nie w naszym kraju. Zapewne mieszkacie w dużych miastach np. Warszawa, Wrocław to i może możecie sobie wybierać pracę, chociaż też nie nie ma aż takich luksusów, ale ile osób mieszka w małych wsiach, miastach i co, czy te osoby nie maja prawa godnie żyć. Wiecie co, ale pieprzycie, płaca najniższa winna być taka aby można było godnie przeżyć z jednym-dwójką dzieci, a przecież za 1 tys. -1,4 tys. nie da się w 2-3 osoby przeżyć.

Gość pomarorange
Kierunek i moje kwalifikacje są na tyle dobre,że jak dla kasy przeszłam do prywatnej firmy to miałam 5.200 do ręki. Ale po dwóch latach nie widziałam dalszego sensu takiej pracy i wróciłam do swojego dawnego zajęcia za 2300 brutto :O Można zarabiać, a praca jest tylko w moim przypadku wiąże się to z wyborem-robię co lubię za grosze lub to do czego nie mam przekonania za dużą kasę.

Gość pomarorange
Kierunek i moje kwalifikacje są na tyle dobre,że jak dla kasy przeszłam do prywatnej firmy to miałam 5.200 do ręki. Ale po dwóch latach nie widziałam dalszego sensu takiej pracy i wróciłam do swojego dawnego zajęcia za 2300 brutto :O Można zarabiać, a praca jest tylko w moim przypadku wiąże się to z wyborem-robię co lubię za grosze lub to do czego nie mam przekonania za dużą kasę.

Gość pomarorange
Przepraszam dwa razy kliknęłam...

Gość ale wy glupieeee
o kużwa, ale mamy w naszym kraju sielankę, można wybierać pracę jak w ulęgałkach, ciekawie tylko dlaczego mamy takie duże bezrobocie, tylko, że w moim regionie bez znajomości to nawet po 5 kierunkach nie dostanie sie pracy.

Gość ghjkkk
to w takim układzie jak macie tak dobrze płatne prace to dawajcie konkretne namiary na taką pracę, wy chyba bujacie w obłokach, bo jak proszę o dobrze płatną pracę to żadna z was nie podaje, pieprzyc głupoty to każdy potrafi, ja chcę konkrety, także utwórzmy temat z praca i podawajmy tam oferty pracy

Gość pomarorange
Stanowisko-wychowawca w placówce opiekuńczo-wychowawczej. Pensja tak jak pisałam. A przez ten krótki czas pracowałam jako manager HR w średniej (ok. 300 pracowników) firmie. Okolice Radomia,więc spore bezrobocie.

Gość a dlaczego my mamy ci podawać
oferty dobrze płatnej pracy? :D zwariowałaś? :D może jeszcze mam ci oddać moje stanowisko, co? :D

Gość a dlaczego my mamy ci podawać
Nawet pisać po polsku bez byków nie umiesz, to do czego ty się niby nadajesz? Chyba do kopania rowów.